2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه یک سال و نیم به بالا دارن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 81 پست
بچه من تو سر خودش هم میزنه وقنی چیزی که میخواد رو انجام ندیم😩😩😩

دختر من دیگه یواش سرشو میکوبه به زمین زیرچشمی نگا میکنه واکنش منو ببینه😅 به خدا ادم برای این کاراشون ضعف میکنه واقعا بچها عزیزن

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...
به گریه هاش بها دادی  من بچم جرات نداره الکی سرو صدای بی منطق در بیاره با اینکه اصلا کتک نخورد ...

اره واقعاااا موافقم دخترمو شوهرم خیلییی لوس کرده خیلییی

منم به دعوا وتنبیه بچه اصلاا موافق نیستم ولی لوس بار اوردن هم بچه ضربه میخوره هم اطرافیان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره چنان تو چشما ادم نگاه میکنه با چه مظلومیتیا  ادم دلش کباب میشه دلش نمیاد دعوا کنه قشننگ بل ...

اره الهی سالم باشن خدا برامون حفظشون کنه🤗🤗😚

بزار با تبلت یا گوشی کارتون ببینه..بازی کنه... هرچند زیادیش خوب نیست ولی واسه مهمونی عالیه بچه خوا ...

گوشی زود براش تکراری میشه😂

فداتشم اینم بدون تربیت  بچه  قرص مسکن نیست ک   بخوری فوری جواب بده باید خیلی تمرین کن ...

اره درست میگین دعا کن برام عزیزم هم خدا صبرمو بیشتر کنه هم دخترمم ارومتر بشه😍

وای دارم امیدوار میشم باورتون نمیشه چقد خودمو باخته بودم اخه همینجوری بخاطر شیطنتاش خسته میشم باید خ ...

ن اصلا نگران نباش منم اوایل نگران دخترم بود اما حالا میبینم ک بعضی بچه ها همینجور ناسازگارن .. تو تاپیکای نی نی سایت سرج کنی میبینی چقدر زیادن

اگر دردم را فریاد بزنم خیلیها از شنیدن صدایش کر میشوند .... من یه مرده ی متحرکم که باید بخاطر دو تا فرشته ی کوچولوم رو پاهام باستم و ناله نکنم .... بخندم ... برقصم .... و هر صبح یه نقاب خوشگل به صورت بزنم تا نه داشتن مادر براشون حسرت بشه و نه چهره ی پدر تو ذهنشون خراب ....
ن اصلا نگران نباش منم اوایل نگران دخترم بود اما حالا میبینم ک بعضی بچه ها همینجور ناسازگارن .. تو تا ...

اره دقیقا همینطوره😊