2777
2789
عنوان

کادو عروسی

537 بازدید | 82 پست

سلام بچه ها عروسی خواهر شوهرم نزدیکه بنظرتون کادو چی بخرم؟؟؟؟خودش گفته غذاساز ولی غذاساز خیلی گرونه اونم مارک بوش یا کنوود بالای دوتومنه اونقدر نداریم....مارک خاصی میشناسین که خوب باشه؟؟؟ما نهایت ۷۰۰تومن بتونیم هزینه کنیم عقدش طلا دادیم الان اونقدری نمیتونیم هزینه کنیم

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلیپس

راضی بودی؟قیمتش چجوریه

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
بخدا ایرانی خوبم داریم چرا خارجی...  من پارس خزر دارم عین اسب از وسایلم کار میکشم.

مادر شوهرم میگه یا نخرید یا مارک خوب بخرید اشغالای ایرانی بدرد بچه من نمیخوره😑

مادر شوهرم میگه یا نخرید یا مارک خوب بخرید اشغالای ایرانی بدرد بچه من نمیخوره😑

خب برای خودتونو ب زحمت می‌اندازید همون 700 رو بدید با خودتون و جیبتون ک تعارف ندارید.خودتونو اذیت نکنید

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند
اووف خودشم گفته چی بخرید  بنظرم پولشو بدید  خودش روش بذاره بخره  اونجوری بخری غر م ...

شوهرم میگه پول کم به چشم میاد روش نمیشه یهویی عروسیو انداختن جلو قرار بود تابستون باشه مام هرچی داشتیم دادیم یخچال خریدیم