2777
2789
عنوان

کادو عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 82 پست
😄😄😄این مدل آدما رو منم دیدم😄😄 چی بگم والا. فقط باید بگی خدایا خودت ردش کن

رد که بشه خوبه لنتی رد میشه هی یه توقع دیگه دارن از ادم اول هی گفت دخترم بی کسه عقد طلا بدین عروسی یه چیز سبک بدین بعد طلاهه شد سرویس سبک اخر ازمون ۵تومن گرفتن رفتن خرید تا روز عقد ماندیدیم چی خریدن

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت سلامت باشی .حالا لزوم نداره یه غذاساز بزرگ بگیری از همین بانه ای ها بگرد ۷۰۰ پیدا کن. توکل بر ...

ایشالا مرسی که وقت گذاشتی🌹

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

ببین دوستم پنج شنبه عقد کنون برادرشوهرم بود واسه ما کاری نکرده بود خیلی هم اذیتم کرده بود با اینکه میتونستم سر عقد چیز بیشتری بدم ندادم 300 کارت هدیه دادم همه بالاتر داده بودن ولی من به جیب خودم نگاه کردم قبلشم مادرشوهرم هی میگفت بابا نداره شما داداشا مثل باباشین ولی من کار خودم رو کردم هر کس هر چی میخواد بگه من همین انقدر میتونستم قرار نبود بخاطر خواسته ی مادرشوهر یا خرف دیگران به خودم سختی بدم 

جای شما هم بودم یه کارت هدیه میگرفتم 500 تومنی بهش میدادم یا از این سکه های گرمی 

بخاطر دیگران خودت رو اذیت نکن چون نه جبران میشه نه کسی قدر میدونه

ببین دوستم پنج شنبه عقد کنون برادرشوهرم بود واسه ما کاری نکرده بود خیلی هم اذیتم کرده بود با اینکه م ...

میدونم عزیزم ولی شوهر شما به حرفته شوهر من نه منم همینو میگم بهش ۷۰۰بدیم بهشون پاگشاییم اومدن باز باید یه پولی بدیم خودش میشه ۱تومن ولی قبول نمیکنه که اگه داشتیم برام مهم نبود ولی الان خودمون بدهی داریم پس اندازمونم ته کشیده انصاف نیست زور بگن بهمون کادویی ک زوری باشه ادم راضی نباشه به درد کسی نمیخوره

ایشالا یه کادو خوب بتونیم بخریم یه عمر سرکوفت نخوریم😑😐همش میگم کاش زنگ بزنن سرویس قابلمه چدن یا گر ...

عزیزم برو دیجی کالا گوشت کوب برقی سرچ کن مدلایی داره که رنده و همزن و ...داره مارکهای مختلف با همون قیمتی که میخوای

آخرین امیدم صلواتهای شماست میشه برای حل مشکل ازدواج خواهرم یه صلوات بفرستید  🙏
عزیزم برو دیجی کالا گوشت کوب برقی سرچ کن مدلایی داره که رنده و همزن و ...داره مارکهای مختلف با همون ...

مرسی عزیز دلم