2777
2789
شمام بهتربود توتیتر تاپیکتون عنوان میکردین فقط موافقا نظر بدن ....که کسی که نظرمخالف داد گارد نگرین ...

دوست عزیز من قصد از تاپیک نظر موافق و مخالف بود الان دیدم موافق خیلی بیشتر هستن و اینکه من دکترم معتقده اگر یه خانوم توی سن بالا نمیتونست بچه سالم بیاره قابلیت‌ هم از ازل خدا بهش نمی‌داد دکترم میگه اتفاقا بیماری‌ها ربطی به سن نداره به ژنتیک بیشتر ارتباط داره در ثانی یه آزمایش خون الان هست که خون رو میفرستن آلمان بهت میگه بچه حتی چه بیماری‌های پنهانی در آینده دچار میشه هزینه ش 2/5 بیشتر نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل تاپیک شما نیست متاسفانه بعضی ها در هر مبحثی دنبال فرصت هستند تا گره های روانی خودشون رو عنوان ...

مگه همه مثه شمان  ؟

من اونقدرا کمبود ندارم ک پاشم بیام اینجا و بقول شما گره های روانیمو باز کنم 

چ دردی دوا میکنه ؟از تجربیاتون بگین

ی خورده با خودت دو دو تا چهار تا کن ببین واقعا این حرفا ب من میچسبه یا ن :/

بله این حرفای غربی هاس که از۳۵به بالانمیشه قبل سن یائسگی میتونی بچه دارشی بچه سالم وخوشگل

عزیزم ربطی به غرب نداره امکان اینکه بچشون خدای نکرده بیمار بشن و دچار سندرمهای تریزومی 13 و 18 و 21 زیاده.

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
دوست مامانم ۴۵ سالگی حامله شد الان پسر بزرگش بچه داره پسرکوچیکه ش کلاس سومه    

آره بابا همکلاسی پسرم یه خواهرزاده داره همسن خودش

پسرم انقد تعجب میکنه میگه مامان احسان دائییه😳😳😳😮😮😮

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
پس همینه هنوز خیلی جوونی و اینقدر منفی نه اتفاقا من خیلی خوشبختم و هر روز که صبح میشه خدارو به خاطر ...

من منفی نیستم فقط واقعیتا رو گفتم ،خداروشکر ک خوشبختین ،امیدوارم همیشه اینطور باشه

بله این حرفای غربی هاس که از۳۵به بالانمیشه قبل سن یائسگی میتونی بچه دارشی بچه سالم وخوشگل

مرگ بر آمریکا😑

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

شما که دیر ازدواج کردید سریع پشت بچه اولی حامله میشدی 

حالا هم سریع اقدام کن یکی بچه واقعا کمه 

فقط خیلی باید به تغذیه اهمیت بدی که قند و فشار خون نگیری 

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
آره بابا همکلاسی پسرم یه خواهرزاده داره همسن خودش پسرم انقد تعجب میکنه میگه مامان احسان دائییه😳😳� ...

وا ربطی نداره که

برادر زن داداش منم چند سال از برادر زادم بزرگتره.. 

یا پسر خاله هام دو سه سال از خواهر زادشون بزرگترن

وا ربطی نداره که برادر زن داداش منم چند سال از برادر زادم بزرگتره..  یا پسر خاله هام دو سه سا ...

نه

اینا داییه کوچیکتره چندماه

یعنی اول دختره باردار شده. چندماه بعد مامانه باردارشده،

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

من 43 سالمه باردارم . دو تا دختر دارم . همه مون دلمون یه بچه ی دیگه می خواست . اقدام کردم . 

البته قبلش یه چک آپ کامل دادم . وقتی دیدم مشکلی نیست اقدام کردم . بعد از بارداری هم آزمایش سل فری دادم که جنین مشکل کروموزمی نداشته باشه که خدا رو شکر نداره .