از نظر من الان نمیشه سطح علمی آدم ها رو با مدرکشون سنجید داریم افرادی و که مدرک تحصیلی ندارن اما شعو ...
بله
اون کاربر خیلی راحت به عده زیادی از مادرا توهین کردن.خیلی افراد با وجود تحصیلات بالا به هر دلیلی سر کار نرفتن یا نتونستن برن. ولی مادران نمونه و آگاهی هستند.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم بچه دار شدن توی هر سنی مزایا و معایب خودش رو داره
شما ان شاء الله با مشورت و نظارت یک پزشک میتونید بارداری و زایمان خوبی داشته باشید و چون بچه اول هم کوچیکه با آرامش و مطالعه و رفاه مالی و فکری جو بسیار سالمی براشون فراهم کنید و دو آدم بالنده تربیت کنید
حتما باید علتش مشخص بشه درمان بشه بعد حامله بشه گلم
مشکلش اینه همش دکتر عوض میکنه به هر کدوم یه ایرادی میزاره اصلاگوش نمیده
کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
دوست عزیز شما شرایطخودت رو بسنج اگر میبینی که از همه نظر آمادگیش رو داری حتما اقدام کن. از قبلش تحت نظر پزشک باش ان شاالله که بارداری خوبی دارین. و بدون هیچ مشکلی. فرزندتون گناه داره که تنها بمونه.
مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺