2777
2789
شاید شرایطشو دارن عزیزم حتما فک اب و نونشو کردن

من فکر ابو نون خودم و بقیه رو کردم 

و اینکه فرهنگ سازی بشه بلکه مردم ب خودشون بیان 

ولی متاسفانه مثه اینکه تا 4سال دیگه مثه سگ دنبال اب نگردین ادم نمیشین 

چ توقعی میشه ازتون داشت

از نظر من الان نمیشه سطح علمی آدم ها رو با مدرکشون سنجید داریم افرادی و که مدرک تحصیلی ندارن اما شعو ...

بله

اون کاربر خیلی راحت به عده زیادی از مادرا توهین کردن.خیلی افراد با وجود تحصیلات بالا به هر دلیلی سر کار نرفتن یا نتونستن برن. ولی مادران نمونه و آگاهی هستند.

واقعا جای تاسفه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم از اینکه به من روحیه و انگیزه دادید

عزیزم بچه دار شدن توی هر سنی مزایا و معایب خودش رو داره

شما ان شاء الله با مشورت و نظارت یک پزشک میتونید بارداری و زایمان خوبی داشته باشید و چون بچه اول هم کوچیکه با آرامش و مطالعه و رفاه مالی و فکری جو بسیار سالمی براشون فراهم کنید ‌ و دو آدم بالنده تربیت کنید 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

دلم نمیخواد تاپیک من باعث اهانت به دوستان بشه

مشکل تاپیک شما نیست

متاسفانه بعضی ها در هر مبحثی دنبال فرصت هستند تا گره های روانی خودشون رو عنوان کنند و آرامشی که خودشون در زندگی ندارند رو از بقیه هم سلب کنند

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

حتما باید علتش مشخص بشه درمان بشه بعد حامله بشه گلم  

مشکلش اینه همش دکتر عوض میکنه به هر کدوم یه ایرادی میزاره اصلاگوش نمیده

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
همسرمنم همیشه همینو میگن منم موافقم ولی گاهی آدم دلش بچه میخواد ولی باید عاقلانه تصمیمی گرفت 

پس برین ی دونه ازپرورشگاه بردارین 

ینی با ی دونه مادر و پدر بودنو تجربه نکردین ؟

براتون کافی نبود این نقش ؟

عزیزم بچه دار شدن توی هر سنی مزایا و معایب خودش رو داره شما ان شاء الله با مشورت و نظارت یک پزشک می ...

ممنونم عزیزم خداروشکر کسانی هستند که دیگران رو درک می‌کنند و نگاه مثبتی به زندگی دارند و با حظورشون باعث میشن دنیا جای بهتری برای زندگی باشه

دوست عزیز شما شرایطخودت رو بسنج اگر میبینی که از همه نظر آمادگیش رو داری حتما اقدام کن. از قبلش تحت نظر پزشک باش ان شاالله که بارداری خوبی دارین. و بدون هیچ مشکلی. فرزندتون گناه داره که تنها بمونه.

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

من زنی رو دیدم در سن 60 سالگی و بی سواد، که از یک خانم دکتر متخصص زنان هم با شعورتر بود، هم داناتر، هم با معرفت تر و هم بچه های بهتری تربیت کرده بود. 

بنابراین لطفا زنان علیه زنان نباشیم و همدیگر رو قضاوت نکنیم.