2777
2789

می دونی 

خواهر کوچیک‌من ۳۸ال از مادرم، ۵۰سال از بابام کوچکتره و البته ناخواسته بوده

الان تمام درد و دل و کار و بارش بامنه

چون مادر و پدرم با اینکه عااالی اند ولی حوصلشون نمی کشه.گاهی خیلی ناراحتش می شم😔

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
نه عزیز اینارو عمدن میگن که خانوما تو سن پایین بچه بیارن برا مادر سخته تو سنه بالا وگرنه فرقی نداره ...

بالای سی وچهارسال اگه باردار بشن خطرناکه اینو علم میگه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورتون رو نفهمیدم ،ببخشید اینکه من ب خدا اعتقاد دارم یا ندارم چ ربطی ب بحثمون داره ؟! باشه ی کم ع ...

چون همش از اینده میگی اب نیس چن سال دیگه میمیریم مگه استغفرللله خدا نیس

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
شما نگران سرنوشت شوم ما نباش..اگر خیلی نگران زندگی خودت در این مملکتی..راه چاره هست عزیزم مهاجرت کن. ...

عزیزم شمام دیگه بیخیال شو....ایشون حرف درست تو قالب بدی گفتن ....نیازی بحث کردن ودعوا نیست میتونیم مثله ادمای عاقل بانظرات متفاوت حرفمون رو بزنیم

مشکلش اینه همش دکتر عوض میکنه به هر کدوم یه ایرادی میزاره اصلاگوش نمیده

کارش خیلی اشتباهه سقط مکرر معمولا دلایله خیلی پیچیده ایی نداره ولی باید تحقیق کنه به یه دکتر خوب اعتماد کنه اینجوری باسقط زیاد به خودش صدمه میزنه وشانسشوواسه بارداری موفق ازدست میده

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی

بنده خدا استارتر یک سوال کردن که پشیمونشون کردین از سوال کردن. دوستان خواهشا تمومش کنید این بحث رو. این یک مساله کاملا شخصیه پس بهتره هرکسی خودش تصمیم بگیره برای زندگی خودش. زشته بخدا این بحثا و این مدل جواب دادن ها به هم.

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
دختر خاله من بعد بارداری دهانه رحمش رو بست بچه رو حفظ کرد دکتر گفته بود دهانه رحم خیلی شله و باعت سق ...

اینم این کارو کنه باید 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
شما نگران سرنوشت شوم ما نباش..اگر خیلی نگران زندگی خودت در این مملکتی..راه چاره هست عزیزم مهاجرت کن. ...

من وطن فروشم ؟:/

من ک نهایتن 3 سال دیگه اینجا میمونم

اما واقعا ناراحتم ک همچین اتفاق دردناکیو ببینم ک ی هم نوع و ی هم وطن تحمل کنه 

بله مردم خیلی ساله ک با امید زندگی میکنن ک تهش این شد :/

تو این کشور مردم بخاطر زیاده خواهی شونه که میکشن بله گرونی شده ولی فراوونی هم هس طلا ارزون بود النگو فنری نازک مینداختن الان لاستیک دستشون میکنن

دختر خاله من بعد بارداری دهانه رحمش رو بست بچه رو حفظ کرد دکتر گفته بود دهانه رحم خیلی شله و باعت سق ...

شمام بهتربود توتیتر تاپیکتون عنوان میکردین فقط موافقا نظر بدن ....که کسی که نظرمخالف داد گارد نگرین وباعث توهین کاربرا به هم نشه....وقتی نظرسنجی میذارید نظر مخالفم حتما هست....شما به نظریات علمی ....تفاوت سنی که چقدر میتونه اسیب رسان برای بچه شما باشه اصلا توجهی ندارید ...وقصدتون بارداریه ....پس بهتر تاپیک قفل کنید