منظورتون رو نفهمیدم ،ببخشید اینکه من ب خدا اعتقاد دارم یا ندارم چ ربطی ب بحثمون داره ؟! باشه ی کم ع ...
چون همش از اینده میگی اب نیس چن سال دیگه میمیریم مگه استغفرللله خدا نیس
کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
بنده خدا استارتر یک سوال کردن که پشیمونشون کردین از سوال کردن. دوستان خواهشا تمومش کنید این بحث رو. این یک مساله کاملا شخصیه پس بهتره هرکسی خودش تصمیم بگیره برای زندگی خودش. زشته بخدا این بحثا و این مدل جواب دادن ها به هم.
مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
دختر خاله من بعد بارداری دهانه رحمش رو بست بچه رو حفظ کرد دکتر گفته بود دهانه رحم خیلی شله و باعت سق ...
اینم این کارو کنه باید
کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
بله مردم خیلی ساله ک با امید زندگی میکنن ک تهش این شد :/
تو این کشور مردم بخاطر زیاده خواهی شونه که میکشن بله گرونی شده ولی فراوونی هم هس طلا ارزون بود النگو فنری نازک مینداختن الان لاستیک دستشون میکنن
دختر خاله من بعد بارداری دهانه رحمش رو بست بچه رو حفظ کرد دکتر گفته بود دهانه رحم خیلی شله و باعت سق ...
شمام بهتربود توتیتر تاپیکتون عنوان میکردین فقط موافقا نظر بدن ....که کسی که نظرمخالف داد گارد نگرین وباعث توهین کاربرا به هم نشه....وقتی نظرسنجی میذارید نظر مخالفم حتما هست....شما به نظریات علمی ....تفاوت سنی که چقدر میتونه اسیب رسان برای بچه شما باشه اصلا توجهی ندارید ...وقصدتون بارداریه ....پس بهتر تاپیک قفل کنید