2777
2789
عنوان

رتبه‌بندی متوهمین حسادت

671 بازدید | 70 پست

5 - مسافران تور ترکیه

4 - چشم‌ رنگی‌ها

3 - تازه‌ عروس‌ها

2 - دانشجوهای پزشکی

1 - قد‌ بلندها

پر تپش باشه دلی که خون به رگ های تنم داد⁦❤️⁩⁦❤️⁩

هیچ کدام😶

یا رب بچه لازمم😔😔یارب نظری کن 🔹‏خود خارجیا وقتی یه چیز رو متوجه نمیشن میگن "هَن"بعد تو میگی What ؟؟بهشت زهرای نیویورک خاکت کنن ایشالا😂✋🔸پیاز داغ اینجوریه که تا پای گازی زل میزنه تو چشات میگه نمی‌پزم، تا روتو می‌کنی اونور میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم🙄🔹یه جوری عمل زیبایی نکنین که وقتی مُردید ، اون دنیا خدا هم نفهمه کدوم بنده شی😐😑🔸فرض کن ساعت ۹ شب میری مرغ ۳۶ تومنی بخری، وسط راه ۲۰۰ تومنم جریمه میشی! بعد میگن چرا ایرانیا افسرده شدن🚶🏻‍♂️🔹از شرایط ازدواج فقط اصرار فامیلو دارم😀🔸لنت ترمز چقد گرون شده!دوستان خواهش می‌کنم بیاین یه بار متحد باشیمکافیه یه ماه لنت ترمز نخوریمتا ارزون شهکسی از لنت ترمز نخوردن نمرده☺️🔹این ۹۹/۹/۹ دیگه گندش دراومد؛ روی ۰۰/۰/۰ برنامه ریزی کنید. شاید بگید ما که چنین تاریخی نداریم ولی این اشتباهه؛ تحویل سال‌ ۱۴۰۰ می‌شه شنبه ۳۰ اسفند ساعت ۱۳:۰۷ و بعد از ۱۳:۰۷ وارد سال ۱۴۰۰ می‌شیم و تا ساعت ۲۴ اون شب ما توی ۰۰/۰/۰ هستیم😏🔸گوینده بخش هواشناسی اخبار شدن هم شغل ایده آلیه. کلا ۳ دقیقه سر ظهر میای اونجا. نگا میکنی ببینی هوا ابریه میگی به نظرم امروز بارش داریم. ناهارم همونجا میخوری میری خونه😐👌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متوجه نشدم

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
یعنی چیکار کنیم الان باهاشون جمله بسازیم؟

نه میگه کسایی که بیشتر بهشون حسادت میشه اینا هستن

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️
میگه این چند مورد فک میکنن همه بهشون حسادت میکنن

آهان...مرسی روشنم کردی🤣🤣

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک