چندروز پيش رفتم چكاب ديدم كيست دارم. دكتر دارو داد گفت اگر خوب نشي بايد عمل كني. شوهرم وقتي فهميد قاطي كرد و گفت تو مريض داغوني و كلا بدو بيراه بهم گفت. الان دو شبه جدا ميخوابه. ديشبم تا ١١ خونه مامانش بود. كلا خيلي اذيتم ميكنه. دارم به طلاق فكر ميكنم. از طرفي نه پدر دارم نه مادر. فقط خواهر و برادرامم كه اونام ازدواج كردن. روم نميشه بهشون بگم. دوساله ازدواج كردم دارم ميسوزم و ميسازم. سركار ميرم شوهرم همه پولامو ميگيره نميذاره خرج كنم. همش ميگه جمع كنيم پولدار شيم. موندم چيكار كنم
بهش بگو من تو خونه بابام مریض نشدم تو خونه تو مریض شدم
داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب تو که مستقلی سر کارم میری پس به هیچ کس نیاز نداری این مردم فکر نمیکنم به درد زندگی بخوره
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
من همکارم دو سال سرطان داشت شوهرشم پزشک بود دو سال تموم به پای این زن موند همه کاراشو با جون و دل انجام میداد کیست ک دیگه چیزی نیس خیلی عادیه حتی عملشم خیلی سادس خیییلیی