2777
2789
عنوان

شوهرم ديد مريض شدم ولم كرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2361 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طرفي نگران بيماريمم. استرس هم برام سمه. تو اين شرايط شوهرمم هم پشتمو خالي كرد. انقدر حالم بده سرك ...

همیشه بدترین ظلم ها از طرف مردان نمک نشناس به ما خانمای شاغله از بس پرروشون کردیم 

خدایا هزار مرتبه شکرت   
از طرفي نگران بيماريمم. استرس هم برام سمه. تو اين شرايط شوهرمم هم پشتمو خالي كرد. انقدر حالم بده سرك ...

عزیزم شما شاغلی و مستقل ،در ضمن بیماریت انقدر حاد نیست که بخوای نگران باشی انشاله با قرص خوردن برطرف میشه

به همسرت هم بگو خوتم مریض بشی منم باید مثل تو فکر کنم ،این حرفها چیه پس زن و شوهر یعنی چی

برای پولهاتم بگو خودم پس انداز میکنم و اصلا پولهات رو بهش نده با هر ترفندی شده و هیچ وقت بهش نگو چقدر پس انداز داری

من خودم شاغلم از پولم تو خونه وزندگی استفاده میکنم اصلا زندگی مشترک یعنی همین ،ولی همه پولهام دست خودمه

البته شوهرم كه فهميد هزينه عمل گرونه قاطي كرد. كلا دوست نداره پول خرج كنه. داداشم خونه خريد مارو دعوت كرد گفتم ١٠٠ تومن براش ببريم چشم روشني. انقدر فحش داد و بد و بيراه گفت گريه كردم. بعدش پشيمون شد معذرت خواهي كرد. اما از دلم بيرون نرفت. چند روز پيش هم تولدم بود گفتم يه كيك بخريم بريم خونه خواهرم همه اونجا بودن كلي ناراحت شد. بعدش پشيمون شد و قبول كرد. كيك رو برديم. همه خواهرام و دوستام و همكارام حتي رييسم بهم كادو دادن برام تولد گرفتن اما شوهرم هيچي بهم نداد. 

آره عزيزم. تهرانم. خودم خوندم. ٤ روزه دارم كلم بروكلي و رازيانه و روغن مالي و اينا ميكنم. پيش دكتر ح ...

میتونم بپرسم شغلتون چیه؟؟؟

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏
طلاق انقدر الکی نیست از زندگی طرف خبر ندارین با به جمله از شرح حالش که اونم از ناراحتیش بوده چه زود ...

شما غصه نخور به حرف ما نيست ايشونم جدا نميشن هزاران نمونه از اين بدتر ديدم كه به قول خود استارتر سوختن و ساختن . در ضمن بعضى وقتها طلاق خودش ميشه يه راه نجات .خوشبختى كه فقط به داشتن يه اقا بالا سر نيست

برو یه جام زالو بندازی خوبه

شوهرم بد عصباني ميشه. از دست هركس هم ناراحت بشه راحت ميذاردش كنار. حتي با مادر و خواهر و برادراشم سر هر چيزي قهر ميكنه. انگار حسي به اونها نداره. خيلي خودخواهه. البته همه خانوادش خودخواهن. مادرشوهرم چون خودخواهه همشون از اون ياد گرفتن. شوهرم راضي نيست يه كار برام انجام بده. يه دفترچه بيمه گفتم برو برام عوض كن نرفت. يا ميگم گردنمو ماساژ بده درد ميكنه ميگه من خستم. تو خونه هم دست به سياه سفيد نميزنه. حتي آب هم ميخواد به من ميگه بايد بدم بهش. خلاصه دارم ميسوزم. همين