2777
2789

اول اینکه کامل بخونید،بعد نظر بدید، لطفا بچه ها و مجرد ها و آدم‌های جوگیر نظر ندن، 

خواهرشوهرم ازدواج کرده اول سال رفت خونش، ی مشکلاتی بین مادرشوهرم و پدرشوهرم پیش اومد ، پدرشوهرم قهر اومد خونه ما و همسرم هم قهر بود با مادرش،

مادرشوهرم مثلا میخواست دخترش رو پاگشا کنه ک این موضوع ب گفته خودش پیش اومد،

خلاصه باهم آشتی کردن، 

مادربزرگ من فوت شد و خواهرشوهرم اینها نیومدن مسجد و ب یک تلفن اکتفا کردن، تو این روزها عروسی برادرشوهرش بود کارت دادن، من گفتم منکه نمیام چون چهلم هنوز نشده و شما یا همسرت ب داداشت زنگ بزن بهش بگو جهت احترام که خودش بیاد، اما تماس نگرفتن و همسرم هم نرفت، 

روز چهلم نه مسجد و نه سرخاک اومدن و فقط تایم ناهار اومدن و بعدش رفتن، حتی نموندن ک ب رسم ما ک اطلاع هم دارن منو از سیاه دربیارن، 

اینم بگم موقع اربعین رفته بودن کربلا و مجلس سور گرفته بودن اما مارو نگفتن مادرشوهرم و پدرشوهرم رفته بودن شام و ب ما چیزی نگفتن،درصورتی‌که پدرشوهرش گفته بود چرا فلانی نیومدن، 

خلاصه، حالا ... مادرشوهرم ک ب همون بهانه پاگشا نگرفتن،  و رفت

شوهرم گه گداری میگه دعوتش کنیم، اما من بخاطر این چیزایی ک نوشتم دلم به اون صورت راضی نیست، مخالف هم نیستم اما تمایل هم ندارم...

تا الان هم هیچگونه رفت و آمدی نداشتیم و فقط خونه مادرشوهرم همو دیدیم،

بنظرتون همچنان بی اعتنا باشم یا که ب همسرم بگم برنامه دعوتی بچینه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم دعوت می کنم چون پاگشا کردن یه رسمی که بهتر به جا بیاد و چون شوهر شما برادرش هست این توقع رو ایجاد می کنه که دعوت کنید به نظرم دعوت نکردنش کم لطفی اما اگه دیدید بعد از اون توی انجام کارایی که احترام به شما حساب میشه کوتاهی کردن می تونید بگید من یه قدم جلو رفتم اما چیزی ندیدم

کاراش که خیلی زشت بوده،اگه همسرت همراهه به همین روش ادامه بده،به هیچ عنوان کوتاه نیا چون بعدش بدترش ...

همسرم حرفی نمیزنه، جلو خانوادش هم چیزی نمیگه، اما اصرار هم نداره

من باشم دعوت می کنم چون پاگشا کردن یه رسمی که بهتر به جا بیاد و چون شوهر شما برادرش هست این توقع رو ...

متاسفانه متوجه کار بد خودشون نمیشن و نمیشه بهشون گفت، چون همش توجیه میارن و قبولدار نیستن