2777
2789
عنوان

من زندگی 5ماه قبلمو میخوام 😭😭😭😭مگه زوره من بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 12196 بازدید | 325 پست
به دخترش چه مربوط که مادرش بچه میاره؟؟ چرا ایرانی جماعت دخترو به چشم کلفت میبینه؟؟، اون دختر میخاد ب ...

ما داریم مادره رو دلداری میدیم مگه دشمن همن مگه خانواده واس روزای سخت و دلتنگی نیست قرار باشه دخترش بگه به من چه که مادربدبخت افسرده میشه همسایه به دادهمسایه میرسه دختر آدم که جای خود داره

عزیزم ناشکری نکن خدا خواسته

عاقبت بخیر شدنشو میبینی انشاالله

اتفاقا این بچه های خدا خواسته رو هر چند تا شونو اطرافم دیدم شانس داشتن و عاقبت بخیر شدن

سنم کم نیست زیاد دیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم یه زمانی این حال شما رو تجربه کردم؛ اونموقع حرف هیچکسی رو نمیتونستم درک کنم؛ ناراحت بودم از ...

عاقبت بخیری شو ببینی انشالله 

باور کن خدا خواسته ها خوب تر از بقیه بچه های دیگه ن

نمیدونم چرا یه سری از اطرافیان جلوگیری نمیکنن باردار میشن بعد مادر و پدر و دوست و همکار بهشون میگه سقط نکن با اینکه شرایط مالی خوبی هم ندارن یا میگن خدا میرسونه یا میگن بچه کوچیکا کمک میکنن یه جلوگیری اینقدر سخته؟ و اگه گرفتار شدی بنداز مگه آدم مجبوره خدایی وقتی توان و حوصله نداره بچه دار بشه

اگه مادر منم میخواست همین جوری روال رو پیش ببره باید ۷ نفر می‌بودیم اونم با این شرایط مالی و اجتماعی جامعه

عزیزم متوجهی دخترش هنوز بچس؟

دخترش 16سالشه اونقدام بچه نیست می‌تونه وقتی مادرش خسته س یکم بچه رو نگه داره من خودم ده سالم بود داداش کوچیکم و میخوابوندم یا کمک مادرم میکردم درحد توانم

دخترش 16سالشه اونقدام بچه نیست می‌تونه وقتی مادرش خسته س یکم بچه رو نگه داره من خودم ده سالم بود داد ...

خدا خیرت بده ۱۶ زیادیه؟ تازه تو اوج دبیرستان و درس خوندنی و باید جوونی کنی تا بچه نگه داشتن 

ما داریم مادره رو دلداری میدیم مگه دشمن همن مگه خانواده واس روزای سخت و دلتنگی نیست قرار باشه دخترش ...

اتفاقا دخترام خیلی خوشحالن دختر بزرگم میگه فقط دنیا بیارش همه کاراش با خودمه من خودم ناراحت اینم دخترم الان باید درسش بخونه نه تو فکر بچه داری من باشه لعنت بهم

منم دخترم کلاس دومه بخدا کم آوردم دیگه امروز کلی گریه کردم از خستگی

عنوان پیامتو که دیدم فهمیدم بارداری ناخواسته اس، آخه خودمم موقع بارداری ناخواسته سومی چن ماه اول همش گریه میکردم و آرزو میکردم ای کاش میشد به چند ماه قبل برگردم.

من شاغلم، بارداری اولمم دوقلو بودن، یه دختر یه پسر! 

انقدر برا دوقلوها اذیت بودم که یعنی هیچ جوره قصد بچه بعدی نداشتم. به قول شما حوصله شب بیداری، غذای کودک، واکسن، پوشک گرفتن و... رو نداشتم.

منم آدم سقط نبودم، هفته های اول ترسیدم شرش دامنمو بگیره، ولی بعدش هی پشیمون میشدم چرا سقط نکردم، هم سرکار و هم خونه کلا کارم گریه بود. اصلا دوستش نداشتم. فقط از سر وظیفه سونوها رو میرفتم.

اما دیگه کم‌کم کنار اومدم، هر چند تا روز زایمانم پسرمو دوستش نداشتم. ولی دیگه وقتی اومد کم‌کم عاشقش شدم. یک صدم دوقلوها اذیتم نکرد. بچه خوبی بود. کولیک یا دردسر خاصی نداشت. از پوشکم راحتتر گرفته شد. بدغذا هم نیس اصلا، کلا بچه خوب و خوش قلقی از آب درومد. بااینکه منم از کاراشون خسته میشم و خیلی سختمه، ولی خوشحالم که هست. دوقلوهامم‌ کلاس دومن.

بابت شیر و رسیدگی به بچه هم بخاطر لجاجت با همسرت، نزار بین خودت و پسرت فاصله بیافته. خودت و بچه رو از محبت همدیگه دریغ نکن. الان همین پسر خدا خواسته ام چت برابر دوقلوهام بهم محبت داره. تا جایی که اوکی بودی شیر بهش بده، همین خودش محبت میاره. البته منم شیرم کم بود، هر سه تای بچه هام بعد از چندماه کلا شیرخشکی شدن.

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

سلام علیکم.

عزیز دلم همیشه هر اتفاقی که بد چه خوب تو زندگیت افتاد بگو خدایا شکرت شما از حکمت اون اتفاق با خبر نیستی که اینطوری صحبت می‌کنی ولی بعدها میفهمی و پیش خودم شرمنده میشی.

مطمئنم این بچه خیر و روزی و برکت و به زندگی شما میده علاوه بر اون قطعا حکمتی در این بچه وجود داره..