2777
2789
عنوان

روش اسان براي چله بري بارداري

2861 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من يك سال تو اقدامم باردار نشدم مامانم تازه به ذهنش رسيده كه شايد چله افتاده روم كسي راهي بلده كه خودم بتونم انجام بدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا ول کن چله چیه؟؟؟؟؟

منم خودم دیر بچه دار شدم خواهرشوهرم یه ابی درست کرد توش سنگ و اینا بود چمیدونم اومد خونمون یهو بریزه روم مثلا چلم ببره.منم خبردارشدم نزاشتم بریزه ریختمش دور.

منم دوسال و نیمه اقدامم ، ما زیاد اعتقاد نداریم به این چیزا ولی یکی از آشناها بهم همینو گفت ، حالا جاریم قراره برا بچه جدیدش که غسل میکنه روز چهلم یه دبه آب بده بریزم رو سرم😑😑😑

خدا جون همه چی رو سپردم به خودت

من زنداداشم این کارو کرد سریع باردار شد، بند ناف یه نوزاد و برد حموم نمیدونم چی میکنن اب میریزن چی میکنن چله برداشته میشه

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
یعنی چی چله افتاده روی کسی؟

ميگن اگه تا چهل روز بعذ عروسي عروسي ديگه اي بري يا عزا بري چله ميفته ٤ روز بعد عروسي ما عزوسي برادر شوهرم بود هردوتامون هم توي يه خونه بوديم بعد عروسيامون