2777
2789
عنوان

روش اسان براي چله بري بارداري

| مشاهده متن کامل بحث + 2861 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من در کل اعتقاد ندارم به این حرفا البته تو این دوسال دوبار سقط داشتم 😔😔😔

عزیزم خب بار دوم چرا نرفتی دکتر امپول شیاف اینا بگیری؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
بند ناف نوزاد از كجا بيارم😑😑😑

تو اشناها باید بگی بدن یا دوستات کسی که بچه تازه به دنیا اورده

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
دکتر رفتم چیزی نداد

حالا انشاالله برا  بار بعدی 

حتما دکتر خوب برو 

اینایی که برا نازایی ایناست 

امپول روزانه برای انعقاد خونت  یا اسپرین بهت بدن شیاف امپول پرلوتون . سرکلاژ هم بشی عزیزم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
حالا انشاالله برا  بار بعدی  حتما دکتر خوب برو  اینایی که برا نازایی ایناست  ...

رفتم پیش عارفی تمام آزمایشارو دادیم هیچ مشکلی نداشتیم نمیدونم چرا این اتفاق افتاد

خدا جون همه چی رو سپردم به خودت
خوب جايي رو هم نميشناسم كه برم😢

سلام دوستم‌خوبی میدونم خیلی گزشته ولی یه سوال دارم‌شما اخر چله بری انجام دادی....به منم میگن چله افتاده برات‌.....اگه تجربه ای داری راهنمایی میکنی منم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

برای روزهای سرد سال می توانید لگ بوت کات با کاپشن کوتاه ست کنید. اگر می خواهید زیر کاپشن مانتو بپوشید بهتر است مانتو تنگ و کوتاه استفاده کنید. کاپشن کوتاه را می توان با بوت، نیم بوت و بوت پاشنه دار ترکیب کنید.

لگ های چرم و مخمل نیز با کاپشن ترکیب زیبایی می شوند. زیر کاپشن خود می توانید بلوز بافت یا تیشرت بلند جنس دورس بپوشید. کتونی های رنگی نیز با لگ بوت کات و کاپشن جذاب می شوند.

https://pooshaknovin.com/محصول/لگ-بوت-کات-مشکی/

مانتو جین، مانتو جلو باز و مانتو جلو بسته به همراه لگ بوت کات برای شما یک تیپ اسپرت جذاب ایجاد می کند. در فصل تابستان، مانتو نخی خنک، شلوارهای گشاد مانند بوت کات، کلاه و عینک آفتابی برای شما استایل اسپرت ایجاد می کنند.

در فصل زمستان نیز هودی، کت چرم، پالتو چرم و مانتو کبریتی برای شما استایل های زمستانه جذاب ایجاد می کنند. کتونی و بوت نیز جزو اجزای فراموش نشدنی فصل سرما هستند.

https://pooshaknovin.com/محصول/لگ-بوت-کات-رنگ-سرمه-ای/