2777
2789
عنوان

اونهایی که سیاست شوهرداری بلدن کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 132 پست
الهی فدات شم همینو بهش گفتم که اول شغل خوب میگه نه باید رفت کم کم همه چی درست میشه  الانم من ا ...

میفهمم چی میگی، دغدغه ات چیه، درکت میکنم، اما سر همین چیز است ک خودمونوپیرمیکنم مردها تکون نمیخورن، اون مرد وظیفه اش تامین خونه اس، ماها غصه میخوریم، کاش میتوانستیم بیخیال باشیم

سلامتی همه الخصوص دخترم ومامانم صلوات   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم میدونم 

😆😆😆😆😆

عکسمو گذاشتم همه بهم گفتن مهربووووون

البته واقعا مهربونما ولی وای به روزی که اخلاقم برگرده

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

من نمیگم نازبکشه ....اززن مطلوم وتوسری خورم بیزارم ..ولی میگم حق داره شوهرش ..چندسال به دل خانمش راه ...

خب میگن شرایط اون شهر برای زندگی خیلی ایده آل نیست خب حقم دارن ،من خودم حاضرم بخاطر پیشرفت بچه هام از کل فامیل بزنم ،کاش همسر ایشون هم یه مقدار به پیشرفت بچه هاش توجه میکرد.

حرف شما هم کاملا درسته ولی عزیز من همسر ایشون سرکارن ولی این خانم هستن که توی خونن با بچه هان و نیاز به کمک خانواده دارن به نظرم همسرشون باید کوتاه بیان.

من درک میکنم ایشون رو چون مامانم اینا یه شهر دیگه هستن با ۱۰ ساعت فاصله ولی مرتب تلفن میکنم یا من میرم پیششون یا اونا میان ، الآن اولویت با بچه هاست 

وقتی برای دیدن خواهر خودش با اصرار بردیش، باید برای خواهر خودت هم همین کار رو میکردی! واقعا بعضی مر ...

مرسی عزیزم از دعای خوبت واسه خونه خواهرم خیلی اصرار کردم ولی جواب نداد تو ماشین فقط اشک ریختم تا خونه تا دم خونه خواهرم رفتیم ولی نه خودش اومد نه گذاشت ما بریم میگف بچش غربت سخته

ینی امسال خواهراش باهاش دعواشون شد الان قهرن انگار میخاد سرمن تلافی کنه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
😆😆😆😆😆 عکسمو گذاشتم همه بهم گفتن مهربووووون البته واقعا مهربونما ولی وای به روزی که اخلاقم برگ ...

شوخی کردم .. اما برداشتی که من داشتم ازت اینه که کلا جدی هستی و منطقی .. خیلی احساساتی نمیشی بیدلیل .. البته خوبم هست ..   

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

شوخی کردم .. اما برداشتی که من داشتم ازت اینه که کلا جدی هستی و منطقی .. خیلی احساساتی نمیشی بیدلیل ...

اره دقیقاسعی میکنم همیشه همینطور باشم.

🤗🤗🤗🤗

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

این مردا چقد لوس شدن.والا زنم سه ساله تو غربتم همچین حرفایی نزدم.نمیفهمم جای مرد و زن عوض شده انگار

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک

استارتر عزیز اصلا و ابدا حرص نخور .. با آرامش باهاش صحبت کن ... اصلا از فامیلش بد نگو که جری تر میشه .. شرمنده بیشتر از این بلد نبودم

خب میگن شرایط اون شهر برای زندگی خیلی ایده آل نیست خب حقم دارن ،من خودم حاضرم بخاطر پیشرفت بچه هام ا ...

وااای چقد درکم کردی واقعا حرف منم همینه من میگم خودمون به همه ارجحیت داریم درامدمون اینده بچه هامون مهمتر از فامیله

به خدا اگه اینده بچه هام اونجا بهتر بود ودرامدمون حتما میرفتم ولی شوهرم نمیفهمه اینو وحالا با من لج کرده 

خسته شدم به خدا ارزوی مرگ میکنم ازبس بیشعووووره

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
این مردا چقد لوس شدن.والا زنم سه ساله تو غربتم همچین حرفایی نزدم.نمیفهمم جای مرد و زن عوض شده انگار

امان از ادم حسود

کلن خیلی حسوده

خب میگن شرایط اون شهر برای زندگی خیلی ایده آل نیست خب حقم دارن ،من خودم حاضرم بخاطر پیشرفت بچه هام ا ...

‌من وشوهرمم ازخانواده هامون دوریم ...وقتی ازدواج کردی مهم زندگی خودته خانواده هااولویت بعدین ..ولی ایشون زندگیش همش تنشه اینجورزندگیارزش نداره باوجودپسر۱۴ساله میخاسته طلاق بگیره  بخاطراین موضوع وباوجودمشکل داره بچه دارمیشه بازم که برای من قابل هضم نیست...نظرامتفاوته عزیزم .نظرشمابرای من محترمه😍

وااای چقد درکم کردی واقعا حرف منم همینه من میگم خودمون به همه ارجحیت داریم درامدمون اینده بچه هامون ...

خب روی همین مانور برو .. بگو تو که پدر مسئولیت پذیری هستی و همیشه به فکر راحتی و پیشرفت ما ... میدونی که اون شهر موقعیتش برای بچه ها خوب نیست .. 

امان از ادم حسود کلن خیلی حسوده

چی بگم.بگو مردی گفتن زنی گفتن.تو میگی نمیتونی بمونی انتظار داری منی ک زنم بتونم دور باشم ؟؟اگرم میخوای بریم یه شهری بریم نه من ببینم نه تو.وگرنه نمیام.

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک