2777
2789
عنوان

اونهایی که سیاست شوهرداری بلدن کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 132 پست
الهی  بمیرم خیلی سخته البته منم یکساعت تا شهر خودم فاصله دارم اینجا غریبم خوب درکت میکنم وبا ای ...

خدانکنه عزیزم....خلاصه که نمیدونم چکار کنم؟

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
خوش بحال عروس های آیندت که  مادرشوهرشون اینقدر فهمیدست

به خدا نظرم همینه چون خودمم یکساعتی تا شهرم فاصله دارم چقد وقتهایی بود که نیاز داشتم مادرم کنارم باشه ونبود یا دوساعتذبچمو بذارم پیشش تا یه دکتری بازاری برم نبود

دخترها واقعا به مادرهاشون بیشتر احتیاج دارن تا پسرها تازه عاطفی ترن دلتنگترن اگه خونه دار باشن یه جور به خانوادشون نیاز دارن اگه شاغل باشن یه جور دیگه اصلن دوست ندارم هیچ زنی اذیت بشه زنها واقعا ریحانه هستن باید خیلی مواظبشون بود ویکی از این ریحانه ها عروسه منه خدا کنه واقعادبتونم به هیچ زنی ظلم نکنم حتی اگه اون زن عروسم باشه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه عزیزم....خلاصه که نمیدونم چکار کنم؟

الهی خدا بهترین خیر ومصلحتشو جلویه پات بذاره

توکل کن به خدا

منم واقعا به خودش توکل کردم

یه بار که خیلی ناراحت بودم میترسیدم که منو ببره شهرشون تفعل زدم به قران

تویه قران گفته بود خدا یاور مومنان هست وتنهاشون نمیذاره خیلی اروم شدم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
بنده خدااگه سیاست داشت خیلی وقت پیش بامیل خودت میبردت شهرخودش ..کدوم سیاست

چی میگی از خانوادش دل خوشی نداشت اگه داشت که اینجا زن نمیگرفت  حالا بعد بیست سال خانواده دوست شد

الان یکسالیه که به کلش زده 

غریبی خیلی سخته ، من غریبم تو شهر شوهرمم سختی زیاد کشیدم ولی راضی نمیشم شوهرمو ببرم شهر خودم من غریب ...

کاش شوهرم درک تورو داشت

الهی دنیا به کامت باشه غریب تندرست باشی گلم

اگه شهر خودش شرایط کاری نداره ولی لج کرده بره این فقط کتک میخواد اه چقدر حرصم میگیره ازین آدمهای بی ...

کاش میشد کتکش بزنی شاید عقلش درست شد

چرا ریسک اینکارو بکنه ؟؟ اگه رفت و دیگه نه وضع مالیشون اوکی شد و نه شوهرت همت کرد برگرده چی؟؟

دفیقا نظرم همینه

ریسکش زیاده

وای پیاماتو خوندم حرصم گرفت،، شوهرتو باید گرفت خفه کرد 😅😬

منم مشکل شما رو دارم،. بخاطر کار  توی شهر غریبیم، خانواده خودم تو شهر بزرگین، ولی خانواده شوهرم شهر کوچیکی، 

بعضی وقتا میگه آخرش میرم شهر خودم 😬من دوس ندارم برم شهرشون فامیلاشون آدمای حسود و فضولین، هی تو زندگی هم سرک میکشن، ، دوس هم ندارم نزدیک مادر شوهر باشم، دوری و دوستی بهتره،، چون از جاریم شنیدم مشکلاتشو با مادرشوهرم که دخالت میکنه تو زندگیش، 

بعد آینده بچم و شغل هم هست که اونجا پیشرفتی نداره، 

همیشه هم بش میگم من شهر شما نمیام.  میگه تو غربت بمونیم چیکار کنیم ☹️، شهر خانواده منم خوشش نمیاد  

چه میدونم زن باید هر چی شوهره گفت بگه چشم،  برین تو این قانون 😡

خدایا زندگیمو برام حفظ کن🙏❤️
اول از اینکه مگه کندن آسونه برنامه ریزی و... میخواد همینجوری که نمیشه باهاش صحبت کن متقاعدش کن نه با ...

حرفت رو اویزه گوشم میکنم دقیقا زدی تو خال

امسال عید ابجیش باهاش دعوا کرد وبی احترامی هیچی نگفت لال میشه جلویه فامیلش ولی چون ناراحت بود اومد تو ماشین چنان دعوایی بامن راه انداخت بیا وببین خیلی میترسم خانوادش نرمال نیستن حرف کلفت زنن میگه نه من جواب میدم ونه تو

میگم خوب بهم تیکه میندازن میگه تو هیچی نگو خودم درست میکنم ولی درست کردنش فقط سکوته منم واقعا تحمل ندارم

اصلن میترسم برم اونجا وزندگیم از هم بپاشه

وای پیاماتو خوندم حرصم گرفت،، شوهرتو باید گرفت خفه کرد 😅😬 منم مشکل شما رو دارم،. بخاطر کار   ...

گاهی میگم عجب غلطی کردم با غیر همشهری ازدواج کردم

انشالله واسه بچه هام حواسمو جمع میکنم غریبه نه.....

خدا به دادت برسه مواظب باش گول نخوری بری 

مرسی عزیزم از دعای خوبت واسه خونه خواهرم خیلی اصرار کردم ولی جواب نداد تو ماشین فقط اشک ریختم تا خون ...

ای بابا!

خیلی سخته!

چطور دلش اومد که اشک شما رو ببینه و هیچ کاری نکنه!

درست میشه ایشالله! به نظرم حتما برین مشاور، اینجوری که فقط شما داری اذیت میشی!

گاهی میگم عجب غلطی کردم با غیر همشهری ازدواج کردم انشالله واسه بچه هام حواسمو جمع میکنم غریبه نه... ...

موجدریا یه استخاره بکن شاید واقعا شهر شوهرت برات بهتر باشه تا که اینجوری توشهر خودت باشی ولی اعصابت را خط خطی کنه و داغونت کنه

بعدشم بچه هات سهمیه کنکور دارن که خیلی موثره و راحتتر ام ازدواج میکنند و تجملات خیلی کمتره مردم اکثرا هم را میشناسن و میتونی از خانواده های خیلی باابرو و خوب وسرشناسی عروس یا داماد بگیری 

بعدشم بعد یه مدت کم‌کم خودش از فامیلاش زده میشه الان چون ازشون دوره فکر میکنه چقدر عالی هستن دو سه بار که بهش تیکه بندازن و قهر کنن حالیش میشه

به نظر من اینجوری بخوای پیش بری اعصابت را خراب میکنه دختر اینقدر جنگ نکن باهاش!

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
گاهی میگم عجب غلطی کردم با غیر همشهری ازدواج کردم انشالله واسه بچه هام حواسمو جمع میکنم غریبه نه... ...

خودت یه دو رکعت نماز بخون و سجده بکن و از ته قلب از خدا کمک بخواه و تو ساعات استخاره برای خودت استخاره کن ببین چی میاد اگه بد اومد که حسابی بجنگ و نرو لاقل دلت سفته که واقعا کار درستی میکنی‌اگر هم خوب اومد که صد در صد یه خیری توش هست و عاقبت به خیری برات میافته شوهرت هم کم‌کم فکرش درمیاد 

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.