2777
2789
عنوان

اونهایی که سیاست شوهرداری بلدن کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 132 پست
چی بگم نمیدونم اخه مهمتر از همه شغلشه اینده بچه هامه و...به خدا اگه اینده بچه هام تضمین بود وشغل خود ...

با زبون خرش کن.

حرفایی ک اینجا میزنی ، رو بهش بگو.

بگو نگران درآمدشی.

مثال بزن براش ک با اینکه دوریم ولی رفت آمدمون با فامیلت بیشتر از فامیل ماست.

بیشتر پیشنهاد بده برین سفر پیش خانوادش.

تعریف نکن زیاد از دورهمی های خانوادگیت ، ذوق نشون نده.

تا میتونی جزییات رفت و آمدت با خانواده و فامیلت رو نگو.

مثلا بگو کاش خانوادت اینجا بود ، چون ما برامون از نظر کاری مقدور نیست بریم اونجا ، حیف ، کاش اونا میتدنستن بیان.

هیچ وقت مستقیم نگو ، نه اصلا نمیرم اونجا .

به آینده موکول کن. بگو اگر کار پر درآمدتر بود اونجا میرفتیم .

یا بگو کاش مدرسه های اونجا به خوبی اینجا بود .

برای آینده بچه ها نگرانم .حالا ابتدایی خیلی مهمه ، رد کنن ، خدا رو چ دیدی ، شاید برای مقاطع دیگیشون رفتیم.

و .....

با زبون خرش کن ، همین .

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اصلن از خانوادش فراری بود از بس تو خانوادش مشکل داشتن پدر شوهرم میخاست رو مادرشوهرم هوو بیاره  ...

اون فقط لج کرده یه مدت ک ب دلش راه بیای درست میشه احتمالا از طرف خانواده اشم دارن هی تو گوشس میخونن ک زن ذلیلی و رفتی شهر اونا حالا میخواد مثلا قدرتشو ثابت کنه حسادت نیس ب نظر من بیشترش بخاطر اینه ک خیر سرش میخواد مرد بودن و قدرت نماییشو ثابت کنه برو ولی اگه درامدش مثه اینجا نبود شما از مخارجت هیچی کم نکن سالی چند بارم بیارش شهر خودت خسته ک بشه میفهمه فقط لج نکن ک زندگیت بدتره

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعابدترمیشه....اومدی اینجاکه راهنمایی شی که زندگیت ازهم نپاشه ..بعدهرکی میگه کوتاه بیامیگی نه هرکی ...

خانم مطمعن باش زندگیش اینجوری از هم نمیپاشه ...چرا اینقدر باید به زنا ظلم بشه چرا مرد میتونه زور بگه زن نمیتونه ..خانم عزیز مردا عوض شدن خیلی مغرور شدن خیلی به خودشون مینازن ما زنا هم با کوتاه اومدنمون بهشون ثابت میکنیم کارشون درسته اونا هم  این کوتاه و اومدن و مظلومیت رو جور دیگ ای برداشت میکنن ،همینه که همیشه حق به جانب میشن ...خداییش بل اطرافتون نگاه کنید ببینی  چقدر زیاد شده ایم مسئله که زن داره نازو منت مرد رو میکشه..مد خودمون باید به خودمون عزت و ارزش بدیم

ببین عزیزم مرگ یه بار شیون هم یه بار،شما یکبار رفتارغلط الآنش رو بهش نشون میدی( ممکنه یه بحثی هم بشه ...

اگه بدونی چقد رفتار من با خانوادس چقد فرق داره من خرم واقعا

مثلن تابستون اونجا بودیم نمیخاست خونه ابجیش بره اینقد اصرار کردم که رفتیم من همش احترام مهربونی و.... و...ولی اون....

خواهرم از کربلا اومد نرفتیم دیدنش 

الان قرار بود داداشش بره من باردارم میگفت اگه رفت میریم دیدنش با وجود بچه مدرسه ایی وبارداری من

خیلیییی زرنگه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
بهش بگو تو تنها برو ببین میتونی کار پیداکنی منم بعدمیام. بچه هات مدرسه میرن یا کوچیکن?

بزرگم چهارده سالشه داره به سنه جوونی میرسه موقعیت شغلی بچمم هست ایندش و....

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
خخخخخخخخخخخخخخ

والا بخدا

من اصلا اعصاب اینجور اخلاقارو ندارم

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

خنم مطمعن باش زندگیش اینجوری از هم نمیپاشه ...چرا اینقدر باید به زنا ظلم بشه چرا مرد میتونل زور بگه ...

من نمیگم نازبکشه ....اززن مطلوم وتوسری خورم بیزارم ..ولی میگم حق داره شوهرش ..چندسال به دل خانمش راه اومده خانومش هم چندسال به دل اون راه بیاد..اگه ازاول برده بودش شهرخودشومیگفت تاآخرعمرت همینجابمون میگفتم قبول نکن ولی ازاول ازدواج اومده شهرخانمش حالا خانمش انتظارداره تااخرعمربمونه شهرخودش خب اینم یه قدمی برداره برازندگیش 

بهش بگو تو تنها برو ببین میتونی کار پیداکنی منم بعدمیام. بچه هات مدرسه میرن یا کوچیکن?

بهش گفتم تو تنها برو من وبچه ها میمونیم ازاونا واسمون پول بفرس میگه نه باهم

اگه بدونی چقد رفتار من با خانوادس چقد فرق داره من خرم واقعا مثلن تابستون اونجا بودیم نمیخاست خونه ا ...

شما هم زرنگ باشه سر رفتن به خونه ی فامیلات پافشاری کن ..وقتی بهت میگه نمیشه بریم بگو اصلا نمیشه نریم برای من خیلی زشته و بده ،بگو نمیتونم خواهرمو ناراحت کنم من وظیفمه که برم به خواهرم سر بزنم ...اولش پافشاریه ولی بعد دیگه خودش عادت میکنه دیگه شما هم نگی میبرتت

اگه بدونی چقد رفتار من با خانوادس چقد فرق داره من خرم واقعا مثلن تابستون اونجا بودیم نمیخاست خونه ا ...

شرمنده قصددخالت ندارم ..ولی وقتی مشکل داری وتاپای طلاق رفتی بخاطرش چرابازداری بچه میاری 

وقتی برای دیدن خواهر خودش با اصرار بردیش، باید برای خواهر خودت هم همین کار رو میکردی!

واقعا بعضی مردها ظلم می کنند به زن ها! 

ایشالله که درست میشه شوهرت!

با زبون خرش کن. حرفایی ک اینجا میزنی ، رو بهش بگو. بگو نگران درآمدشی. مثال بزن براش ک با اینکه دو ...

باورت نمیشه صبح تا شب دارم تو گوشش میخونم یه کمی بهتر شد ولی ته دلش همش میخاد بره وتا یه کوچکترین رفت امدی با خانوادم کنم هی سرکوفت میزنه خوشت باشه خوش بگذره واخرشم دعوا

خودشم که دیگه نمیاد بی احترامی میکنه

خاااک تو سرش

ادم زن وبچشو فدای فامیلش میکنه