2777
2789

امروز نشسته بودیم بعد خمیازه کشیدن گفتم چقدر خابم میاد برگشت گفت خوابت میاد؟! ساعت دوازده پاشدی! گفتم خستم دیشب بچه صد بار پاشد گف پاشد من بلندش کردم بردمش دورش زدم تا خابید! گفتم خب منم هستم شبا بیداره روزا هم باید واسه بزرگه پاشم میخاد بره مدرسه دیشب خواهرم اومد دیدنم گف چقدر صورتت خسته است برگشت گفت آره خستس خیلی! ( تیکه انداخت)بعد من بهم برخورد ناراحت شدم اونم محل نداد پاشد رفت حموم برگشت پیشم من داشتم اشک می ریختم ( نمیدونم چرا سر هرچیزی خیلی بهم میریزم) دید گریه می‌کنم گف این چشه! چته پاشو ببینم منو برد تو اتاق گف شوخی بود بخدا و ازین چرت و پرتا منم گفتم زحمتامو نادیده میگیری کارامو بی ارزش می‌کنی بعد میگی شوخی بود؟! اونم گفت آره بخدا شوخی بود ولی شوخی کی..ری بود ببخشید وازین حرفا من قبول دارم خسته ای اگر نمی‌دونستم خسته ای بچه هارو نمی‌کردم بیرون دور بزنم تا بخابی و..گفتم چرا اولش که ناراحت شدم محل ندادی گف خب  نمیشه یه شوخی باهات کرد زود قهر می‌کنی من توقع دارم عین من قهر نکنی!!! یعنی چی میشه توضیح بدین تا الان هنگم آنقدر گریه کردم و بحث  کردم باهاش سرم داره میترکه

دق دلیت ازمادرت وبقیه سرشوهرت درنیار

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به مادرم نداره

داره ازحرفای اون ناراحتی امانمیتونی چیزی بگی تاشوهرت حرفی زده واکنش نشون دادی وگرنه همسرت نوشتی بچه برده دورداده تا۱۲خوابیدی  حرفی نزده که زدی به گریه زاری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

داره ازحرفای اون ناراحتی امانمیتونی چیزی بگی تاشوهرت حرفی زده واکنش نشون دادی وگرنه همسرت نوشتی بچه ...

اصلا حرفای مادرمو یادم رف یک درصدم بهشون فکر نکردم 

ناراحت شدم چون این همه بی خوابی و خستگی میکشم بهم میگه کاری نکردی همش میخوابی