2777
2789
عنوان

اونهایی که سیاست شوهرداری بلدن کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 132 پست
میگم که بدبختی ما زنها یکی دو تا نیست که. مردها و خانواده هاشون هم حسود.

آخ اخ نگو از مردها متنفرم بیشعوووووور وبی درک البته نه همشون ولی فک کنم اکثرشون عوضین

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ اخ نگو از مردها متنفرم بیشعوووووور وبی درک البته نه همشون ولی فک کنم اکثرشون عوضین

همشون عوضی هم نباشن. باز هم باز هم طرف ننه باباشون هستن. در کل بگم زن تو زندگی حکم جنس و وقت تلف کردن. و اعصاب خوردی خودش همین. من کلا دلم میخاست مرد بودم.. چ کنم. خدا نخواست

ینی با دعوا برم جلو یا خوبی یا مقابله به مثل کنم تصمیم دارم عید حتما جبران کنم عینه خودش هیجا نرم ...

قطعابدترمیشه....اومدی اینجاکه راهنمایی شی که زندگیت ازهم نپاشه ..بعدهرکی میگه کوتاه بیامیگی نه هرکی میگه کارشوجبران کن میگی باشه ...فکرکن عیدنری خونه پدرشوهرت بنظرت مشکلت حل میشه 

هیچی برو آسمون ب زمین نمیرسه ک باید تحمل کنی.و بهد باسیاست دوباره برگردی شهر خودت بالخره اگه میخو ...

چی بگم نمیدونم اخه مهمتر از همه شغلشه اینده بچه هامه و...به خدا اگه اینده بچه هام تضمین بود وشغل خودشم جور بود میرفتم ولی نمیتونم ریسک کنم

حاضرم رفت وامدم کم باشه ولی درامدمون واینده بچه هام نامین باشه

شهرش یه جوریه که اکثرا مهاجرت میکنن چون کار نیست

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

اول از اینکه مگه کندن آسونه برنامه ریزی و... میخواد همینجوری که نمیشه باهاش صحبت کن متقاعدش کن نه با دعوا و پرخاش و نه با مظلومیت  منطقی باهاش صحبت کن براش بزار توی مقایسه بهش بگو الان دیگه اون زمان نیست که ادم خاله بازی کنه ادم خودش و مردم انقد گرفتار هستن تو این رمانه که وقت خونه رفتن همدیگرو ندارن و  ی چیزه دیگه به هیچ عنوان نرو شوهرت بخاطره رفتن باهات داره این کارارو میکنه واییی بحال اینکه بره اونجا دیگه رنگ خوشی رو نمیبینی

به همسرت بگو من میام شهر تو.به شرطی که بتونی یه کار باهمین درآمد پیداکنی.یه خونه خوب هم بگیره.وقتی همسرت آرامش داشته باشه زندگیت شیرین تر میشه.زندگی که میدون جنگ نیس یه مدت به دل اون رفتار کن.یه سال برو شاید تجربه خوبی شد برات.وقتی تو شهر خودت بعد پنج سال رفتی خونه خالت پس انگاری غریبی.چه فرقی داره کجاباشی.همین که درکنار همسرت زندگی شادی داشته باشی کافیه

اگه شرایط کاریش اونجا خوب نیس خب باهاش برو یه مدت وقتی تو شهر خودت نذاشته سه ماه بری خونه پدرت خب برات چ فرقی داره ؟حداقل یه مدت برو دست از لجبازیش برداره ب جاش وقتی رفتی هر ماه یا دو ماه یه بار مجبورش کن بیارتت شهر خودت ب همه فامیلاتم سر بزن

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
قطعابدترمیشه....اومدی اینجاکه راهنمایی شی که زندگیت ازهم نپاشه ..بعدهرکی میگه کوتاه بیامیگی نه هرکی ...

اخه کوتاه اومدن به قیمت بدبختی منو بچه هام میشه

کوتاه اومدن ینی برم توشهر اون وازدست دادن موقعیت خوب شغلیه الانمون

ینی با دعوا برم جلو یا خوبی یا مقابله به مثل کنم تصمیم دارم عید حتما جبران کنم عینه خودش هیجا نرم ...

ببین عزیزم مرگ یه بار شیون هم یه بار،شما یکبار رفتارغلط الآنش رو بهش نشون میدی( ممکنه یه بحثی هم بشه اینم بدون به هیچ وجه بحث نکن در کمال خونسردی کارتو پیش ببر)ولی دیگه تکرار نمیکنه...بهشم بگو که اگر قرار بر تلافی کردنه منم بلدم اگه بخوایم اینجور با هم حساب  کنیم منم اینجور محاسبه ها رو بلدم پس راه تلافی رو پیش نگیر که به جایی نمیرسی ،بگو اینو بدون هر عملی یه عکس العملی داره و مطمعن باش عکس العمل من برات خوش آیند نیست حالا هر جور که صلاح میدونی رفتار کن....

شما هم وقتی میرید طرف خانوادش خیلی گرم و صمیمی باشید اینجوری نرمش کنید ،اگر که سر خانوادش حساس باشه این جواب میده ،مرتب هم بهش بگید وااای منم دلم برای فلانی(از خانواده ی شوهر)تنگ شده کی بشه بتونیم ببینمشون 

به همسرت بگو من میام شهر تو.به شرطی که بتونی یه کار باهمین درآمد پیداکنی.یه خونه خوب هم بگیره.وقتی ه ...

الهی فدات شم همینو بهش گفتم که اول شغل خوب میگه نه باید رفت کم کم همه چی درست میشه 

الانم من اطراف شهرم ساکنم یک ساعت راه تا شهرم هستم به خدا همین الانم غریبم

من اصلن غربت واسم مهم نیست

مهم درامد واینده بچه هامه ولی شوهرم نمیفهمه میخاد من وبچه هامو فدایه فامیلهاش کنه

اگه شهر خودش شرایط کاری نداره ولی لج کرده بره این فقط کتک میخواد اه چقدر حرصم میگیره ازین آدمهای بی ...

خخخخخخخخخخخخخخ

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر