2777
2789

هر چی فوت و فن بلدی بگو  چرا سفید شده لبوم

البته در حال پخته ولی سفید انگار فشارش افتادع لبوعه


  فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب زیاد ریختی

لبوش خوب نبوده

بدشانسی 😁😁

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

من خواهرم آب کم میریزه و دمکنی میزاره، آی لبوهاش بازاری میشه که نگو 

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
بزار اینقدر روگاز بمونه تا شکرش کارامل بشه،خوب میشه

هنوز شکر نریختم تو نت سرچ کردم نیم ساعت اخر گفتع

  فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...

چه خبر دوتا پارچ میگن اب کم بزیزین که بعد همون ابم جذب بشه رنگش نپره 🙄

بجای شکر هم میگن نبات شیره انگور بزنی بهتره

 من درست نیمکنم دوست نداریم

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792