2777
2789
عنوان

لبوهای رنگ پریده من که قمپز در کردم برای امشب ببرم خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 44 پست
دقیق  بگو چقدر اب چن ساعت پختی

اگه قراره تو فریزر بذاری بپزه. اول مواظب باش فریزر سوراخ نشه، یکم آب تو فریزر بریز با لبو، درشو محکم ببند که آب توش نره، بذار تو قابلمه آبم بریز تو قابلمه تقریبا نصف. جوش که اومد کمش کن بذار خوب پخته بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم عزیز شما همین نفسی که میکشی همش ضرره چه برسه خوردن مواد غذایی

توجیه عاقلانه ای نیست

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

اگه سفیده سفیده که حتما چغندره.اگه هنوز شکر نریختی یه ذره مزه کن اگه شیرین باشه چغندره

شازده کوچولو از گل پرسید: "آدم ها کجان؟". گل گفت:" باد به اینور و آنورشان میبرد، این بی ریشگی حسابی اسباب دردسرشان شده."
اگه سفیده سفیده که حتما چغندره.اگه هنوز شکر نریختی یه ذره مزه کن اگه شیرین باشه چغندره

شبیع چغندره هر کدوم چهار صد گرم بزرگه

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...

اگه چغندر باشه میتونی لبو که خریدی باهم بزاری بپزن دیگه شکر نریزی.خوشمزه تر هم میشه از لبویی که با شکر پخته شده

شازده کوچولو از گل پرسید: "آدم ها کجان؟". گل گفت:" باد به اینور و آنورشان میبرد، این بی ریشگی حسابی اسباب دردسرشان شده."
اگه چغندر باشه میتونی لبو که خریدی باهم بزاری بپزن دیگه شکر نریزی.خوشمزه تر هم میشه از لبویی که با ش ...

برم بخرم دوباره بریزم تو همین اب

مزه کردم شیرین نیست ولی یجوریه سفیدع بیشتر شبیع سیب زمینه خخخخ

اون تیره لبو ولی اون دوتا کمرنگه چغندرن که بخاطر کنار لبو بودن یه ذره قرمز شدن.شبیه ایناس؟

اون تیره لبو ولی اون دوتا کمرنگه چغندرن که بخاطر کنار لبو بودن یه ذره قرمز شدن.شبیه ایناس؟

ارره دقیقن چغندره

ارره دقیقن چغندره

من مامانم همیشه واسه سالم تر بودنش این دوتا رو با هم میپزه که شکر اضافه نکنه ولی وقتی مهمونی داریم واسه اینکه خوشرنگ شه لبو ها جدا میپزه و شکر اضافه میکنه.چون با چغندر مث این عکس کدر میشه