2777
2789
عنوان

لبوهای رنگ پریده من که قمپز در کردم برای امشب ببرم خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم عزیز اینو دیگه من که مرد هستم هم میدونم، باید میزاشتی داخل کیسه فریزر بعد بذاری تو آب بجوشه، ای ...

تا حالا نشنیدم ایخدااا چیکار کنم

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...
خانم عزیز اینو دیگه من که مرد هستم هم میدونم، باید میزاشتی داخل کیسه فریزر بعد بذاری تو آب بجوشه، ای ...

آقای محترم احیانا شما میدونی که مواد پلاستیک بره تو لبو ضررداره؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
مگه میخوای سنگ بپزی که زودپز استفاده کنی، اقعا اینهمه هانم یکی نمیدونست بهترین راه گذاشتن تو کیسه فر ...

بابا سر اشپز ایول خووو زودتر میگفتی بنظرت برم دوباره بخرم

من خودم دیروز با همین روش درست کردم، سعی کن لبوهای درشت نگیری، متوسط و کوچک بگیر، در ضمن اینجوری شکر هم نمیخواد چون خود لبو مقداری قند داره که اگه تو فریزر بذاری ازش خارج نمیشه، طعم طبیعی لبو رو متوجه میشی

من خودم دیروز با همین روش درست کردم، سعی کن لبوهای درشت نگیری، متوسط و کوچک بگیر، در ضمن اینجوری شکر ...

دقیق  بگو چقدر اب چن ساعت پختی

خانم استارتر، شده باشه ۲تا دونه هم بخاطر دل من بذار تو فریزر بعدا که پختی بذار تا بقیه هم متوجه بشن ...

فریز اب نمیشع تو گرما؟!چن ساعت بپزم