2777
2789
عنوان

پدرشوهرم شوهرمو کتک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2936 بازدید | 75 پست
بعضی موقع ها خود پدرها هم قبول دارن بچه داره کج میره پدرشوهرم جونش برای شوهرم درمیاد تک پسر اما تا ا ...

این همه دعوا کردیم باهاش تا حالا یه بارم مقصر من نبودم بخداا با اینکه اون ۳۰ سالشه و من ۱۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخداا    خوبه وقت میکنی جوابشونو بدی

اره بابا بیکارم کار دیگه خو ندارم به اینا میرسم😂🙋‍♀️

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
تو خیلی ساده ای که به ازدواج تن دادی.شاخ دراوردم از این کارت ببین اگه این کاراش ادامه دار بود پاش وا ...

خیلی دوسش دارم ولی آخرین فرصتیه که بهش دادم هنوز عقدیم 

نه ولی پیاماشو دیدم بدون اینکه کسی رو بشناسه بهش کمک کرده و گفته اگه میشناختمت نمیذاشتم مشکل مالی دا ...

تسی شوهرت خیلی پولداره؟یعنی مثلا میلیاردره؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد