2777
2789
عنوان

پدرشوهرم شوهرمو کتک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2936 بازدید | 75 پست
والا من عمرا به خانواده شوهرم زندگی مو بگم، حتی خیانت، فقط در صورتی میگم که مطمین باشم فکرامو واسه ط ...

نمیدونم که والاا اینجا با هر کی حرف زدم گفتن بگو من سنم کمه اصلا تجربه ندارم نمیدونم چیکار کنم

یعنی خودت از پسش بر نمیومدی ؟ بچس مگه که زدش

چیکار باید میکردم اولین بارش نیس زمان دوستیمون خیانت جنسی کرده بود صدامو درنیاوردم اگه بازم بره سمت اون کارا چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم که والاا اینجا با هر کی حرف زدم گفتن بگو من سنم کمه اصلا تجربه ندارم نمیدونم چیکار کنم

سعی کن با خودش مشکل و حل کنی اگه نشد تنها برو پیش مشاور 

لایکم که میکنید جوگیر میشم فکر میکنم مبصر کلاسم مودب میشم   
اگه منظور بدی نداشت با خانمش هماهنگ‌میکرد خانمش کمک کنه  دیگه اس ام اس بازی نداشت که

تو اینستا حرف زدن اولش خانومه التماس کرده چند هفته اینم بعد یه مدت جوابشو داده

در عجبم که چطور زد خیلی دوسش داره شوهرمو

بعضی موقع ها خود پدرها هم قبول دارن بچه داره کج میره پدرشوهرم جونش برای شوهرم درمیاد تک پسر اما تا الان چندبار بخاطر من باهاش بحث کرده حتی سیلی زدش

واقعا ۶ تا دوس پسر داری ؟    

۶ تا ن ۵تا🤕🤕

زیادش نکن😂🙋‍♀️

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

عزیزم شوهرت قبلا با اون خانوم بوده که براش پول فرستاده

وقتی گففت نمیشناسمت دختره براش عکسشو فرستاد و شوهرت شناختش و فرداش براش پول فرستاد. بهتره ته ماجرا رو در بیاری که پول رو چرا فرستاد !

داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده  لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖
پدر و پسری هست گوشش رو خوب کشید به شوهرت بگو واقعا انتظار این عکس العمل رو نداشتم

گفتم، قهرم الان فقط غذا میبرم میذارم جلوش میرم اون یکی اتاق اونم به زور میتونه راه بره چون تازه تصادف کرده بود ۳ بار اومده پیشم محلش ندادم برگشته رفته نشسته سرجاش

چیکار باید میکردم اولین بارش نیس زمان دوستیمون خیانت جنسی کرده بود صدامو درنیاوردم اگه بازم بره سمت ...

تو خیلی ساده ای که به ازدواج تن دادی.شاخ دراوردم از این کارت ببین اگه این کاراش ادامه دار بود پاش واینستا پس فردا بایه بچه میخوای چیکار کنی؟