2777
2789
عنوان

شوهرم گفت طلاقت ميدم

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 98 پست
چ كار كنم من ؟ چه جوري خودم و تغيير بدم ؟

خانم عزیز خب زنی رو که الکی دعوا درست میکنه باید تشویقش کرد؟هر کی جای شوهر شما باشه طلاق میده😐😐

آقا هستم خواهشا فحش ندید،نه تو تاپیکای خصوصی میام نه به کسی بی احترامی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از کاه کوه نساز  زن خونه باید باسیاست باشه چه جوری؟شما که میدونی همسرت عذر نمیخاد اولا م ...

مشكلم همينه كه اصلا سياست ندارم ، 

ميدونم سكوت خيلي موثره ولي موقع دعوا اصلا نميتونم سكوت كنم 

ی دکتر خانوادگی داریم میگه زن و شوهر مثل سنگای توی رودخونه هستن توی جریان اب انقدررررر بهم میخورن تا براق میشن و خشگل 

زندگی زناشویی ۵سال اولش اکثرا دعواس چرا؟

دوتا ادم با دوتا سلیقه و فرهنگ رفتن زیر ی سقف معلومه دعوا دارن دادو بیداد دارن مهم‌مدیریتش از سوی زنه

حالا بعد ده سال اگه ۲۰درصد تفاهم داشته باشن عالیه 

بچمم شاهد بحث هاي ماست ، خيلي ناراحتم براش

اشتباه ترین کار تو زندگی یکی جداکردم رختخواب زنوشوهره و دعوا پیش بچع اون بچه میبینه شما الگوی زندگیش هستین دعوا و بحث رو تو خفا بزارین ، پسفردا حرکات شمارو تو زندگیش انجام میده و یه مشت نفرین و لعنت پشت سرتونه از همسرش

نیـستـ حَرفِ خُشکیدنِ یِ برگ🍁کُـلِ جَنگلَـم بیابـونتهِ...🦋
مشكلم همينه كه اصلا سياست ندارم ،  ميدونم سكوت خيلي موثره ولي موقع دعوا اصلا نميتونم سكوت كنم& ...

میتونی تمرین کن از امروز 

حاضر جوابی ممنوع

تا خواستی ی چیز بگی پاشو از جات برو آب بخور 

بخاطر بچه ت کوتاه بیا

واي منم ديشب با همسرم يه بحث خيلي كوچيك كرديم اصلا بحث هم نبود بعدش قيافه گرفت كلا

منم مثلا خواستم از دلش دربيارم دوتا پيام عاشقانه فرستادم كه آشتي كنه 

پيامو خوند گوشي رو گذاشت كنار

بدجور ضايع شدم 

بهم برخورد دوست داشتم خفش كنم

تاحالا از اين كارها نكرده بود

نميدونم به خدا  چي كار كنم ؟ اصلا حالم خوب نيست

الان برو‌کنار همسرت 

بوسش کن حرف بزن بگو میدونم از کاه کوه ساختم اشتباه بود اینکارم ولی دیگه اسم طلاق و نیار و درارامش حرف بزنید

میدون جنگ نیست که بخاید قهر کنید

اره بايد از همين امروز شروع كنم ، نميدونم ميتونم خودم و تغيير بدم يا نه ؟

قطعا میتونی منی که این حرفو میزنم خودم دختر بسیار مغرور و یکدنده بودم مامانم خیلی روم کار کرد که اشتباهاتمو تکرار نکنم

باید موشکافی بشه مسائلتون. اگه مایلید اینجا بگید تا کمک من ب شما ب درد بقیه هم بخوره اگرنه میتونیم ت ...

ما مشكل خاصي نداريم تو زندگي ، بزرگترين مشكلمون اينه كه شوهرم بلد نيست ناز بكشه و قربون صدقه بره 

يه مقدار هم من كينه اي هستم بدياي خونوادش و فراموش نميكنم