2777
2789

معارفه رایگان ۱۵ دقیقه

تدریس کتاب تاچ استون توسط مدرس مجرب (لیسانس زبان هستم، لهجه امریکن ، مکالمه محور)

هفته ای دو جلسه

مناسب افراد پرمشغله/ راحت/ آنلاین از خانه

مناسب سطح مبتدی تا متوسط

برای اطلاعات بیشتر درخواست بدید ظرفیت کلاس ۵ نفر 

یعنی ماهای که ب فرض هیچی نمیدونیم برامون بهترهستش  ؟

راستش رو بگین 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول تعیین سطح میشید رایگان. اگه سطح مبتدی تا متوسط بودید جذب میشید.

گفتم که من واقعا هیچی غیر بعضی کلمه ها نمیدونم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

اگه سطح تون خیلی مبتدی هست و معرفی و گفتگو ساده هم نمیتونید پیشنهاد میکنم کلاس خصوصی بردارید

هزینه اش رو لطف کنید و اینکه واقعا میتونم یاد بگیرم 

هزینه اش رو لطف کنید و اینکه واقعا میتونم یاد بگیرم

چرا نتونید یاد بگیرید ؟ مگه همه ما یه زمانی نوزاد و کودک نبودیم، همه ما ناخودآگاه زبان فارسی  رو یاد گرفتیم. 

خود من تو زبانکده ای که اولین روز فقط معرفی بلد بودم، اونقدر پیشرفت کردم که استخدام شدم.

خصوصی یکساعت الی یکساعت و ربع ۱۵۰ هست

چرا نتونید یاد بگیرید ؟ مگه همه ما یه زمانی نوزاد و کودک نبودیم، همه ما ناخودآگاه زبان فارسی رو یاد ...

باشه ممنون بی زحمت تو خصوصی شماره تماس بزارین تا باهاتون تماس بگیرم 

خانم گرجی. اطلاعات بیشتر و شماره اینجا نمیتونم خصوصی بگید چون ممکنه مزاحم و اقا باشه تو سایت

عزیزم درخواست می دم قبول کن. 

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....