2777
2789
عنوان

سوال راجع به پسرا

498 بازدید | 41 پست

من همش تصور ذهنیم اینکه پسرای کم سن وسال مثلا ۱۹ ۲۰ ۲۱ واسه دوستی یاازدواج بهترن...همش حس میکنم اونا نیاز عاطفیشون بیشتره و بهتر میتونن ب نیاز های عاطفی من که هم دخترم وهم خلا عاطفی دارم جواب بدن بنظرتون پسرا تاچند سالگی نیاز عاطفی دارن؟ ینی نیاز عاطفیشون بیشتره...

زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اون سن 

احساساتشون به عقلشون غلبه میکنه 

و راحت میشه بدستشون آورد 

اما سن که برسه به 25 

27 

دیگ راحت دم به تله نمیدن 

و با منطق عاشق میشن 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 

مگه بازار عرضه و تقاضاست

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.
ینی شما دقیقا برعکس من نظردارین؟

من اره

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل