2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بچه ها جدی داشتن مبل حرومه!؟؟!؟!؟!😱😱🤦‍♀️🤦‍♀️

بیشین بابا  تو هم جو گیر نشووو

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ریا نباشه دارم یس میخونم. ختم قبول کردم از پسش برنمیام تا فرداس نفری یکی بردارین تموم شه😁😁

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
اگه منظورت اینه که رو زمین بشینیم و مبل نشانه ی غرب گراییه ربطی نداره به نظرم  مسلمان بودن به ...

کجا من گفتم زمین بشینید؟ !!!

پرسیدم تو خونه زندگی تون  و سبک زندگی،تون چه نشونه و علامتی از مسلمان بودن دارید همین 

حرام است ؟

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
کجا من گفتم زمین بشینید؟ !!! پرسیدم تو خونه زندگی تون  و سبک زندگی،تون چه نشونه و علامتی از مس ...

خوب گلم توضیح واضحتر بده 

روزه ی سکوت که نگرفتی این همه پرسیدن ازت یه توضیح بده منظورت رو واضحتر بگو تا بدونیم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اینم حرام شد ..وای مصبیتا🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡