من مشکل واژینیسم یا واژینیسموس دارم دکتر بهم گفته باید عمل کنم،ولی نمیخوام کسی از خانواده خودمو همسرم متوجه بشه،بنظرتون برای دوهفته استراحت چه بهونه ای بیارم،امتحان دارم میخوام اونو بهونه کنم ولی بازم دو هفته زیاده و حتما سراغم رو میگیرن،مسافرت هم نمیتونم برم هم بخاطر کار همسرم و هم امتحانای خودم،چیرو بهونه کنم؟بگمم مریضم حتی اگر سرما خوردگی باشه بازم به دیدنم میان تجربه داشتم،از همه مهم تر مامانمه بدونه مریضم حتما میاد پیشم،نمیدونم چکار کنم،از طرفی یسال از عروسیم میگذره و همسرم علاقش رو داره نسبت بهم از دست میده و سردتر میشه،و از طرفی خودمم واسش ناراحتم،بنظرتون چیکار کنم؟
نه عزیزم،تو اولین مرحله موندم اولش خوب بود ولی بعدش اصلا داخل نشد،منم از این همه استرس خسته شدم،معده ...
حتمن عجله کردی. من اولین مرحله ک خودت میدونی چیه رو با گررررریه انجام میدادم. و هر بار ک ی سایز بیشتر میشد وضعم همین بود. ولی با کمک اون پیچ و تلاش های خودم و البته لطف خدا تونستم
عزیز دلم مرحله اول ک داخل کردن نیس!!!!! ورزشهای تنفسیه. کگل. اگه واقعا میخوای مشکلت حل شه برو اونپیچو با دقت بخون. فکرم نکن تو تنها این مشکلی داری. سرگذشت افراد درمان شده رو بخون تا روحیه بگیری
اول بامشاوره باید درست کنه اگه نشد عمل کنه از دکترت مطمانی که خوبه?کارش
الان چند ماهه پیشش میرم،چون پردم آسیب دیده بود سعی کرد با ژل و بی حس کننده و آرام بخش حلش کنه ولی نشد،دکتر معتبریه و گذشته از اینا دوستم به یه کلینیک تخصصی معروف رفت و باز هم همین کار رو انجام دادن، نمیدونم سردرگم شدم