2777
2789
عنوان

مشکل دخول دارم میخوام عمل کنم،بهونه واسه...

| مشاهده متن کامل بحث + 2407 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد باهاشون رفت و امد داری مگه؟همون بهونه ی امتحاناتت بهتره الان هر چی جز این یگی یا پا میشن میان خ ...

تو خونه،البته حداکثرش دو هفتس شاید زودتر خوب بشم

عمل چرااا عزیزم منم همین مشکل رو داشتم شما باید بیشتر روان درمانی شی تا فیزیکی کاری انجام بدی

انجام دادم ولی خسته شدم خیلی انرژی میبره،دکترم هم گفت اول عمل بعدش اگر جواب نداد مشاوره

واژینیسمیای عزیز تنهادرصورتی عمل جواب میده ک واژن شما سپتوم داریامسدودباشه .اگه تومعاینه واژن نرمالی ...

اول از یکی که این مشکل رو داشت کمک گرفتم ولی جواب نمیده و اینکه دوستم همین مشکل رو داشته و با عمل رفع شده

تا بالاترین سایزم رفتین؟؟؟؟

نه عزیزم،تو اولین مرحله موندم اولش خوب بود ولی بعدش اصلا داخل نشد،منم از این همه استرس خسته شدم،معده درد شدم،از استرس پریودیم بهم ریخته

نه عزیزم،تو اولین مرحله موندم اولش خوب بود ولی بعدش اصلا داخل نشد،منم از این همه استرس خسته شدم،معده ...

حتمن عجله کردی.  من اولین مرحله ک خودت میدونی چیه رو با گررررریه انجام میدادم. و هر بار ک ی سایز بیشتر میشد وضعم همین بود. ولی با کمک اون پیچ و تلاش های خودم و البته لطف خدا تونستم

خدایا تو بساز... تو بسازی قشنگ تره...😍
حتمن عجله کردی.  من اولین مرحله ک خودت میدونی چیه رو با گررررریه انجام میدادم. و هر بار ک ی سای ...

مشکلم اینه اصلا داخل نمیره دیگه،عضلم منقبض میشه

مشکلم اینه اصلا داخل نمیره دیگه،عضلم منقبض میشه

عزیز دلم مرحله اول ک داخل کردن نیس!!!!! ورزشهای تنفسیه. کگل. اگه واقعا میخوای مشکلت حل شه برو اون‌پیچو با دقت بخون. فکرم نکن تو تنها این مشکلی داری.  سرگذشت افراد درمان شده رو بخون تا روحیه بگیری

برا منم دعا کن این روزا مشکل دارم

خدایا تو بساز... تو بسازی قشنگ تره...😍
عزیز دلم مرحله اول ک داخل کردن نیس!!!!! ورزشهای تنفسیه. کگل. اگه واقعا میخوای مشکلت حل شه برو اون‌پی ...

ممنونم عزیزم❤انشالله مشکل شما هم حل بشه،واسم میفرستیش؟

اول بامشاوره باید درست کنه اگه نشد عمل کنه از دکترت مطمانی که خوبه?کارش

الان چند ماهه پیشش میرم،چون پردم آسیب دیده بود سعی کرد با ژل و بی حس کننده و آرام بخش حلش کنه ولی نشد،دکتر معتبریه و گذشته از اینا دوستم به یه کلینیک تخصصی معروف رفت و باز هم همین کار رو انجام دادن، نمیدونم سردرگم شدم