2777
2789
عنوان

مشکل دخول دارم میخوام عمل کنم،بهونه واسه...

| مشاهده متن کامل بحث + 2407 بازدید | 83 پست
واقعی هست همین ماه توی بخش نزدیک ۳ نفرو قرنطینه کردیم.

😶😶😶 خدایا رحم کن انشالله  هیچکس دچارش نشه

چه کسی میگوید زمان طلاست؟من مزه مزه اش کرده ام....زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاند و میرود در عمق وجودت....مست مست ک شدی چشمهایت را باز میکنی و میبینی عمرت گذشته و توماندی وخماری و حسرت از دست رفتن یک عمر!                     خواهشا منو نترکونید دیگه شماره ندارم😠😠😠😠 مرگ بر گزارشگر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو کیست دارم باید عمل شم

خب اون روی شکم مامانش میگه بزاربخیه اتو نگاه کنم یا پانسمانتو عوض کنم

خب لو میره

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست

زیاد باهاشون رفت و امد داری مگه؟همون بهونه ی امتحاناتت بهتره الان هر چی جز این یگی یا پا میشن میان خونت یا نگران میشن 

باید دو هفته بستری بشی یا توی خونه باید استراحت کنی؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
ماهایی که عمل کردیم در حوی بوده که دخول غیر قابل انجام بوده یعنی خیییلی تنگ بوده

جدی؟یعنی مشکل از ساختار بدنه؟من فکر میکردم بخاطر ترس زیاده ک دخول انجام نمیشه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
منم عمل نیاز نیست یه واکن ش روانیه منم ۹ ماه بعد عروسیم خوب شدم

منم دوماهه خوب شدم ولی بگم خیلی تلاش کردم 

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗