من مشکل واژینیسم یا واژینیسموس دارم دکتر بهم گفته باید عمل کنم،ولی نمیخوام کسی از خانواده خودمو همسرم متوجه بشه،بنظرتون برای دوهفته استراحت چه بهونه ای بیارم،امتحان دارم میخوام اونو بهونه کنم ولی بازم دو هفته زیاده و حتما سراغم رو میگیرن،مسافرت هم نمیتونم برم هم بخاطر کار همسرم و هم امتحانای خودم،چیرو بهونه کنم؟بگمم مریضم حتی اگر سرما خوردگی باشه بازم به دیدنم میان تجربه داشتم،از همه مهم تر مامانمه بدونه مریضم حتما میاد پیشم،نمیدونم چکار کنم،از طرفی یسال از عروسیم میگذره و همسرم علاقش رو داره نسبت بهم از دست میده و سردتر میشه،و از طرفی خودمم واسش ناراحتم،بنظرتون چیکار کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درمان تخصصی وتضمینی اختلال واژینیسم یا دخول غیرممکن یا ترس از نزدیکی بدون دردبدون دارو بدون دستگاه بدون جراحی با کمترین هزینه(500هزار درسە مرحلە پرداخت)و کوتاه ترین زمان 09306597739نصیری