2777
2789
عنوان

مشکل دخول دارم میخوام عمل کنم،بهونه واسه...

| مشاهده متن کامل بحث + 2407 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت اگر با عمل درست نشد قدم دوم مشاورست

واقعا؟ معمولا اول میگن اگر با مشاوره درست نشد بعدش برو عمل. عزیزم مطمئنی دکتر خوبی انتخاب کردی؟ 

الان خیلی از دکترا تا میری پیششون سریع میگن عمل. به خاطر دستمزد و ... 

حواستو جمع کن.

تو خونه،البته حداکثرش دو هفتس شاید زودتر خوب بشم

اگه دانشگاهتون خوابگاه داره الکی بگو این دو هفته میرم خوابگاه ویش دوستام ک بتونیم با هم درس بخونیم 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
واقعا؟ معمولا اول میگن اگر با مشاوره درست نشد بعدش برو عمل. عزیزم مطمئنی دکتر خوبی انتخاب کردی؟  ...

میدونم عزیزم،این دکتره هم تلاشش رو کرد که طبیعی انجامش بدیم ولی نتونستم،اینطوری نیست

عزیزم من درحدی بودم که انقدر لگد میزدم به شوهرم از درد که از روم بلند شه تا ۶ ماه اول زندگیمون شوهرم همیشه کبود بود

فک نکنم در حد من بوده باشی 

شوهرمم کاملا زده شده بود

اما طبیعی حلش کردیم

عزیزم من درحدی بودم که انقدر لگد میزدم به شوهرم از درد که از روم بلند شه تا ۶ ماه اول زندگیمون شوهرم ...

میشه برام بگید چطوری؟😢دارم همه روش ها رو امتحان میکنم

درمان تخصصی وتضمینی اختلال واژینیسم یا دخول غیرممکن یا ترس از نزدیکی بدون دردبدون دارو بدون دستگاه بدون جراحی با کمترین هزینه(500هزار درسە مرحلە پرداخت)و کوتاه ترین زمان 09306597739نصیری