2777
2789
عنوان

شوهرم گفت از حجابت ناراضی ام.چادری شو

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 70 پست
پسرا هم میپوشن بخدا چندشم میشه

منم.

حرف دلمو زدی,گفتم دمت گرم

انگار بغیر اونا, بقیه ساق پا ندارن....

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم چادر دوست دارم واینکه چندسالم جادری بودم .

اگه خودت دوس داری دیگه دودل نباش،من چون خیلی رکم واقعیتو میگم که از چادر بی نهایت متنفرم ولی تیپم هم باز نیس،بیشتر تیپ سنتی میزنم مثلا شومیز و دامن بلند یا سارافون و شومیز یا کت و سارافون،توی خیابونم همین جوری میرم پوشیده و شیکه.

چادر داشتن و نداشتن خیلی مهم نیست مهم اینه که زیبایی هات و آرایشت فقط برای همسرت باشه، سنگینی و وقار ...

خب نه .همه بهم میگن خیلییی چادر بهت میاد ولی فقط یکی از همکلاسی هام با حالت تمسخربهم گفت اصلا چادر بهت نمیاد جلو همه درصورتی که من وقتی تودانشگاه پوشیدم همه گفتن خیلی بهت میاد.الانم خب دوست ندارم مورد تمسخر باشم.دوست دارم پوشیدع ترباشم ولی مرتب باشم 

گل پسرم دوستت دارم💖
نه بخدا خودم مقایسه نکردم فقط اینکه بدم میاد فک کنن جوگیرشدم.یا مسخرم کنن بخاطر چادر.منم دوست دارم چ ...

مسخره کردن اونا برات مهم نباشه فقط نپوشی دوباره زمین بزاری

اول بازار که کسی نیست بپوش ببین میتونی مرتب باشی 

شوهرت روز اول اومد خواستگاریت ندید چطوری لباس میپوشی? الان یادش افتاده?

روز اول منو دید مانتو جلو بسته تنم بود یه تارمومم بیرون نبود🤣🤣🤣🤣

گل پسرم دوستت دارم💖
خب نه .همه بهم میگن خیلییی چادر بهت میاد ولی فقط یکی از همکلاسی هام با حالت تمسخربهم گفت اصلا چادر ب ...

خیلی خوبه، کارسختی نیست، چادری باش و مرتب بدون توجه به حرف دیگران...اگرخودت هم بهش رسیدی که واقعا بهترین شرایط رو برای انتخابش داری چون اولا حرف همه‌ی آدمای روی زمین باده و تو محکم ترین و با پشتوانه ترین و بهترین حرف، یعنی حرف خدا رو انتخاب میکنی با خودش معامله کن و از خودش استحکام در حجابی که خودش برامون واجب کرده بخواه، پاسخت رو خواهد داد و دیگه اینکه با یه تیر دو نشون زدی هم کاره واجبت رو انجام دادی و هم دل مهم ترین فرد زندگیت یعنی همسرت رو هم کلی به خودت نزدیک کردی