خب لزوما چادر نپوش ولی با حجاب باش مانتو جلو باز نپوش روسری تو یه گیره بزن گردن و موهات پیدا نباشه. استینت اگه کوتاس ساق بپوش محجبه و مرتب. اگرم با چادر میتونی مرتب باشی بهتره
اخه اینکه ساق پا پیدا باشه مثل کشاورزا که میرن سر باغ و آب بستن کجاش کلاسه؟ یا چادری شو یا مانتو ها ...
دمت گرم,خوب گفتی.🤗🤗🤗
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘
به خوبیای چادر برس و ایمان بیار بعد چادری شو خودتو با خواهرای شوهرت مقایسه نکن ....کاری کن شوهرت و خدا ازت راضی باشن ....خدایی تو این سرما اگه عقده ای نباشی دلیل دیگه ای وجود داره که مچ پاتو بیرون بزاری؟؟؟؟؟و شلوار کوتاه بپوشی !!
البته همسرت کاملا درست گفته و نگاه به خواهر شوهرات نکن بی حجابی کاملا حق و ناس هست باید جوابگو باشی در قبالش پس پیرو گناه دیگران نباش راه خودتو بگیر برو
چادر داشتن و نداشتن خیلی مهم نیست مهم اینه که زیبایی هات و آرایشت فقط برای همسرت باشه، سنگینی و وقار و پوشیدگیت جلوی نامحرما باشه. اگر دنبال زیباتر شدن با چادر هستی راهو اشتباه میری ولی اگر دنبال پوشیده تر شدن هستی چادر انتخاب خوبیه