2777
2789

داشتم چای شیرینی پخش میکردم بین جماعت 

بعد همسایه شون به مامانم گفت دخترت عقد کرده مبارکه 😐 

من مجردم خب 

چرا فکر کرده من عقد کردم ؟  نه حلقه دستمه نه اصلاح کردم  

چند بار این اتفاق افتاده که ملت به مامانم میگن دخترت رو دادی ؟؟؟

بابا بکشید بیرون عمر مجردی ما از شما طولانی تر خواهد بود 

واقعا چرا فکر میکنن من عقد کردم ؟

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

بی خیال بابا

آخه میخوام دلیلشو بدونم 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما تیپ زده بودی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بابا مال شما خوبه غریبه بود برا من عموم زنگ زده به بابام میگه ابجی زنگ زده میگه برا فاطمه خاستگار اومدن پسره معتاد بو بد بود ایناهم تو خاستگاری دعوا کردن دخترم خودکشی کرده 😂😂و ما اینجوری بودیم که خاستگار کی بود کجا بود 😂😂😂😂

حتما تیپ زده بودی

من همیشه تیپ میزنم 

همیشه رنگ های شاد و آرایش ملایم دارم 

البتع خونه خالم موهام باز بود تا پائین کمرمه

بابا مال شما خوبه غریبه بود برا من عموم زنگ زده به بابام میگه ابجی زنگ زده میگه برا فاطمه خاستگار او ...

🤣 وای چه سمممممم 

جماعت چقدر اسکلن

😂😂😂تا یه هفته ما میخندیدیم مشکل اینجاس همه جاهم پخش کرده بودن 😂😂😂😂

وایییی آبرو آدم میره

بخدا نمیبخشمشون مثلا عمس چرا این حرفارو پشت ادم در میارن هرجا میرفتم نصیحتم میکردن یا نگام نمیکردن

وای چه همدردیم

عمه منم یه همچین حرفایی برام درآورده بود چن درجم بدتر از این حرفارو

منم هیچ وقت حلالش نمیکنم

بخدا نمیبخشمشون مثلا عمس چرا این حرفارو پشت ادم در میارن هرجا میرفتم نصیحتم میکردن یا نگام نمیکردن

چه احمقایی پیدا میشن 

الهی بخت خوب قسمتت شه

وای چه همدردیمعمه منم یه همچین حرفایی برام درآورده بود چن درجم بدتر از این حرفارومنم هیچ وقت حلالش ن ...

عزیزم 💋اشکال نداره خودشون آخرش بد میشن کاری کردن که بگم یکی سر دخترت همین کارو بکنه ایشالا الان ما سه تا خواهریم خواهر بزرگم ازدواج کرد بچه دار شد شوهر خوب خودش کارمند من درسمو خوندم بعضی وقتا پروژه میگیرم کار کامپیوتر انجام میدم خواهر کوچیکم پزشکی میخونه موفقه دخترای خودش الاف شدن هیچ تیغ زن مرد شدن پسرم نع ها مرد توهم نگران نباش من اینا دیدم اینجوری شدن اروم شدم توهم میبینی ایشالا اروم میشی