2777
2789
عنوان

شوهرم گفت از حجابت ناراضی ام.چادری شو

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 70 پست
عزیزم من این جمله رو یه جا خوندم خیلی قشنگ بود برای امضام هم گذاشتم  بگذار همه مسخره ات کنند & ...

یه کسی به من این رو گفت و با این یک جمله چادری شدم!

گفت اقا امام زمان میگرده تو شهر و خانومایه بیحجاب شیعه اشک میارن به چشم حضرت و برعکس دست میکشه به سر چادریهایه واقعی( چادری نماها نه) گفت میخوای جزو کدوم دسته باشی جزو کسایی که مهدی فاطمه السلام الله  رو میگریونن یا کسایی که حضرت براشون دعا میکنه دست به سرشون میکشه؟

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کسی به من این رو گفت و با این یک جمله چادری شدم! گفت اقا امام زمان میگرده تو شهر و خانومایه بیحج ...

ببخشید خانوم هدفم از سوال ابدا بحث و کنایه نیست فقط بفرمایید امام زمان تو شهر راه میره دست میکشه سر چادریارو خودش به اون شخص گفته یا ایشون دیده یا چی؟

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
ببخشید خانوم هدفم از سوال ابدا بحث و کنایه نیست فقط بفرمایید امام زمان تو شهر راه میره دست میکشه سر ...

ببینید یجور مثال بود یجور تلنگر...

یجور به تصویر کشیدن حال صاحب عصر از دیدن بی حجابی یک زن شیعه و مسلمان...

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

منم قبلا مانتو ای بودم ولی وقتی شوهرم گفت چادر سر کن خودمم بدم نیومد سر کردم اولش سخت بود ولی بعد عادت کردم چادر قجری و عربی راحت تره سر کردنش شیک هم هست😊

تمام دنیام خلاصه میشه توی یه کلمه "تو"😍
ببینید یجور مثال بود یجور تلنگر... یجور به تصویر کشیدن حال صاحب عصر از دیدن بی حجابی یک زن شیعه و م ...

تلنگر من دراوردی دیگه؟

از خودمون مثال تولید کنیم که تلنگر شه؟؟؟؟بجای تلنگر از نظر من خنده داره

تلنگر من دراوردی دیگه؟ از خودمون مثال تولید کنیم که تلنگر شه؟؟؟؟بجای تلنگر از نظر من خنده داره

عزیزم شما سرت بکار خودت باشه لزومی نمیبینم توضیح بدم مجارایه دیگه ای داره وطولانیه...و همچنین تاثیری نداره گفتنم برای شما...

شب خوش ریپلای نکن عزیزم حوصله ندارم

عزیزم شما سرت بکار خودت باشه لزومی نمیبینم توضیح بدم مجارایه دیگه ای داره وطولانیه...و همچنین تاثیری ...

اره اتفاقا با شما هم نظرم.وقتی ادم سوادشو نداره یه چی میپرونه و نمیتونه دلیلی براش بیاره بهتره سکوت کنه

اره اتفاقا با شما هم نظرم.وقتی ادم سوادشو نداره یه چی میپرونه و نمیتونه دلیلی براش بیاره بهتره سکوت ...

شما سوادشو.داری مشخصه...

خدارو شکر کلا تو خوبی

وقتی اعتقادان متفاوتی داریم نیاز نمیبینم خودمو خسته کنم توضیح بدم