2777
2789
عنوان

شوهرم گفت از حجابت ناراضی ام.چادری شو

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 70 پست

چادرملی بزن بعضی مدلاش مثل مانتوعه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرجور خودت صلاح میدونی باش  نه بخاطر شوهرت چادری شو نه بخاطر خواهرشوهرات باز لباس بپوش خودت ع ...

نه کاری با اونا ندارم دوست ندارم بگن جوگیرشده وبعدا دزمیاره ویا اینکه مسخرم کنن.یادمه با خواهرسوهرم میزفتم بیرون شوهرم بش گفت شلوارت بکش پایین چیه این همه پات بیرونه گفت واه واه خیلی بی کلاسه منم درواقع اونجابودم وشلوارم کوتاه نبود😐

گل پسرم دوستت دارم💖

خب لزوما چادر نپوش ولی با حجاب باش مانتو جلو باز نپوش روسری تو یه گیره بزن گردن و موهات پیدا نباشه. استینت اگه کوتاس ساق بپوش محجبه و مرتب. اگرم با چادر میتونی مرتب باشی بهتره 

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
اخه اینکه ساق پا پیدا باشه مثل کشاورزا که میرن سر باغ و آب بستن کجاش کلاسه؟ یا چادری شو یا مانتو ها ...

دمت گرم,خوب گفتی.🤗🤗🤗

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  

به خوبیای چادر برس و ایمان بیار بعد چادری شو خودتو با خواهرای شوهرت مقایسه نکن ....کاری کن شوهرت و خدا ازت راضی باشن ....خدایی تو این سرما اگه عقده ای نباشی دلیل دیگه ای وجود داره که مچ پاتو بیرون بزاری؟؟؟؟؟و شلوار کوتاه بپوشی !!

😕عزیزم شوهرت برات مهمه یا شلوار قد ۹۰ چشم رنگی 😧😧  عزیز اگه دوست داره بپوش .بعدشم من خیلی خ ...

منم به شوهرم گفتم بدم میاد چادری باشم وشلخته باید واسم هرسال چادربخری🤣🤣🤣🤣چون تازه داریم ازدواج میکنیم یکم دستمون خالیه گفت چشم تو بپوش من میخرم

گل پسرم دوستت دارم💖

البته همسرت کاملا درست گفته و نگاه به خواهر شوهرات نکن بی حجابی کاملا حق و ناس هست باید جوابگو باشی در قبالش پس پیرو گناه دیگران نباش راه خودتو بگیر برو

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄

چادر داشتن و نداشتن خیلی مهم نیست مهم اینه که زیبایی هات و آرایشت فقط برای همسرت باشه، سنگینی و وقار و پوشیدگیت جلوی نامحرما باشه. اگر دنبال زیباتر شدن با چادر هستی راهو اشتباه میری ولی اگر دنبال پوشیده تر شدن هستی چادر انتخاب خوبیه

به خوبیای چادر برس و ایمان بیار بعد چادری شو خودتو با خواهرای شوهرت مقایسه نکن ....کاری کن شوهرت و خ ...

نه بخدا خودم مقایسه نکردم فقط اینکه بدم میاد فک کنن جوگیرشدم.یا مسخرم کنن بخاطر چادر.منم دوست دارم چادر بپوشم ولی مرتب وشیک.

گل پسرم دوستت دارم💖