2777
2789
عنوان

همچنان من وخواهرشوهرم

815 بازدید | 40 پست

رفتارهای خواهرشوهرم دیگه واقعا داره عصبیم میکنه.😔

قبلا هم راجب رفتارای دیگش تاپیک زدم..

هرماه از شهرستان یک یا دوبار میاد آخر هفته ها میمونه..حالا یکسال ما میخوایم بریم اونجا هربار به بهانه ای میگه نیاید .وخودش میاد.

به شدت هم راحته..وبه همه جا سرک میکشه .تا احساس کنه من ناراحتم سریع میزنه با فاز شوخی که خونه داداشم ودلم میخواد.‌

جدیدا هم عادت کرده پامیشه میاد لباس نمیاره میگه ازلباسای داداشم بده بپوشم..منم از لباسای خودم بهش میدم.چون خوشم نمیاد لباسای همسرم رو بپوشه..به هرحال درسته خواهرن ولی منم یه زنم ودوست ندارم این حجم از راحتی رو.

دیروز اومده بود،باز شروع کرد که خونه داداشم. دیگه زدم به سیم آخر با خنده ومهربونی بهش گفتم داداش کیه؟؟ عزیزم اینجا خونه داداشت فقط نیست خونه منم هست..

میدونه من صبح باید برم سرکار تا دوشب میشینه با شوهرش به شب نشینی..شوهرش از خودش بی منطق تر...شورشو درآوردن دیگه..تازه دوشب راه میوفته بره شهرشون..ذره ای نمیگه این داداش وزنش ۶صبج باید برن سرکار..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا راه میدین اخه

۳تا برادرن..این آخریشون دختر شده  لوس بزرگ‌شده هرکاری دلش میخواد میکنه هیچکس هم هیچی نمیگه..

همسرم میگه جوابشو بده وقتی اذیتت میکنه. بعضی وقتا هم مثل من حسابی از دستش تاراحت میشه ولی چیزی نمیگه... این تا وقتی همسرم بهش روی خوش نشون بده رفتارش همین

یاخدا چ صبوری 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
از این بعد بهانه بیار جایی قرار گذاشتین اخررهفته هارو ک نیاد

بی نهایت سیاست باز..اصلا نمیشه پیچوندش..

پدرشوهرم مریض بود دوروز خونه ما بود برای دکتر از شهرستان اومده بود..طفلک خیلی آروم ومهربون..

این خانم تا فهمید زنگ زد به باباش بدون اطلاع دادن به ما شال وکلاه کرد اومد..

۳تا برادرن..این آخریشون دختر شده لوس بزرگ‌شده هرکاری دلش میخواد میکنه هیچکس هم هیچی نمیگه..همسرم می ...

از این ب بعد شما واس اخرهفتتون برنامه بچینید ندارید بیان

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃