2777
2789

یه سال و نیم عذاب کشیدم از دست بی عرضگی خودش و بدی های خانواده ش حالم اصلا خوب نیست از بس گریه کردم چشمام میسوزه کلی حرفای بد بارم کرد 🥺😢

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر شوهرم زنگ زد گفت عروسی بدین من زنم دیگه نمیتونه کار کنه ما گفتیم بعد از زمستان صبحش نامزدم پیام داد کلی حرف بارم کرد😭

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
امضات پاك كن اول نامزد امير😂

الان پاکش میکنم همین عصری تموم کردم وقت نشد😔

چی‌گف‌سیسیبگو‌سبک‌شی

بهم گفت عرضه ندارم نمیتونم خانواده م رو راضی کنم بدون عروسی و طلا هر چی برم سر خونه زندگیم لعنت بهش

سر چی ؟چند سالته

سر اینکه عروسی نگیریم همینطوری برم سر خونه زندگیم🥺نه من قبول کردم نه هم خانواده م از این سوخت و پیام داد کلی حرفای الکی بارم کرد

عروسی بدین من یعنی چی؟

گفت که بیام عروسی بگیریم ببریمش زنم نمیتونه کار خونه انجام بده 

بعد دوباره گفتن بدون عروسی و طلا باید بیاد😭

سر اینکه عروسی نگیریم همینطوری برم سر خونه زندگیم🥺نه من قبول کردم نه هم خانواده م از این سوخت و پیا ...

خب کوتاه باید بیاین دیگه با هم 

این مسئله ای نیست که بخواد اختلاف بشه و بهم بزنی 

ببین مشکلش پوله ؟ خوب یکمی از هزینه رو پدرت متقبل بشه 

وااا تقصیر تو ک نیسمگ از سر راه اوردنت

خیلی نامرده با نداریش موندم تلاش کردم موفق بشه تهش اینطوری منو ول کرد بهم گفت عرضه داری بلاکم کن تو اصلا زن نیستی پشت شوهرت نیستی