2777
2789
عنوان

بدترین خرابکاری که بچه‌ی گرامیتون تو خونه انجام داده چی بوده؟😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5007 بازدید | 162 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من یک سالش بود فرشارو از فرشویی تازه اورده بودم گردگیری عید بود پهن کردم این خواب بود پودر لباس شویی شیشه شور گذاشتم رو مبل رفتم بیرون اومدم اتاق پر از کف بود پودر وشیشه شور ریخته  بود رو فرش کف بودا فقط سرش بیرون بود می خندیید 😲😲😲😲😲😲اینم قیافه من بود 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

پسرمن ۲سالش که بود هرچی دستش میومد مینداخت تو بخاری از کلید بگیر تا قاشق چنگال و شارژر 

یبارم کمد اسباب بازیاش انداخت زمین شیشه هاش خرد شد

بعدش اومد بوسم کرد گفت دعوام نکن شیطونی کردم

فقط خدا

یاد داداش خدابیامرزم افتادم بچه بود مامان بابام خونه نبودن یهو شلوارشو میکشه پایین همه جای اتاق رو پی پی میکنه یه ذره اینجا یه ذره اونجا نمیدونم فازش چی بود؟ منم فقط گریه میکردم ....دلم واسه شیطونیهاش تنگ شده

همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  

دخترم کوچیک دیوار رو با مداد رنگی خط خطی کرد یبار هم یه کیسه گچ تو بالکن بود شیلنگ آب رو روش گرفته بود علاوه براینکه خودش و بالکن رو تماما گچی کرد لوله راه آب هم گرفت و لوله باز کن آوردیم. یه دست مبل رو هم تاحالا شکونده😫

خودم ۴_۵سالم بود خونه داییم با دختر داییم تنها بودیم اول یه قوطی رب آوردیم انگشت میزدیم و می کشیدیم رو دیوار😁بعدش با خط چشم زنداییم رو بقیه دیوارا نقاشی های خوشگل خوشگل کشیدیم😁😂

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

خواهرزادم خدای خرابکاری 

الان فقط چند مورد جزییو میگم

مهمون اومده بود سو.تین خواهرامو گرف جلو مهمونه میگف بیلبیلکمه

ک.ندو.م اورده بود فک میکرد بادکنکه میگف بادش کنین😐😂

وروجک من ده ماهشه اونروز گذاشتمش تو گهوارش (گهواره میلاده از اینا که جدا میشه از بدنه) همه چیزشو هم شسته بودم عروسکاشو رختخوابشو اسباب بازیاشو ...رفتم تو آشپزخونه دیدم اصلا گریه نمیکنه آروم نشسته بعد نیم ساعت اومدم دیدم پی پی کرده از پوشکش اومده بیرون تا وسط کمرشو ترررر زده 😄😄😄ولی وسط کمرش خبری از پی پی نبود ...قشنگ مالیده بود به تخت و رختخواب و عروسکو 😱😱😱😱😱با جیغ میخندیدم

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘