2777
2789
عنوان

حاظر بودین شوهرتون....

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 79 پست
آره مطمئنم  اما گاهی وقتی میبینم تو جمع با خانومش چقدر مودب و خوبه با خودم میگم بازم این  ...

من واقعا دیدم زنایی رو که از خیانت شوهرشون راضین! میگن مردا عذاب وجدان میگیرن لاقل با زنشون خوش رفتاری میکنن

از سردی هوا فقط زود به زود جیش آوردنش واسه ماست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر خانومش چیه

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
امضاتو خوندم  ان شاالله باردار شی

ممنون عزیزم. خدا ان شا الله حاجت دل شمارم بده.❤

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
هر دو مدل بدن طفلی تو جاریت شانس نیاوردید

با خودم می گم حداقل ظاهر زندگیش خوبه 

مگه چند نفر میدونن خیانت می کنه 

شاید جاریم خودش هم از خیانت شوهرش خبر نداره 

اما من مطمینم

نمیگفتم برو زن بگیر که ولی اگه زن میگرفت چون اخلاقش خوب بود باهاش میموندم  ولی خیانت نه

گلم زن دوم ام خیانت قانونیه،چه فرقی میکنه!

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
با خودم می گم حداقل ظاهر زندگیش خوبه  مگه چند نفر میدونن خیانت می کنه  شاید جاریم خودش ه ...

اگر فقط توهم خودتو گفتی که هیچ...اما یه سیب قرمز خوشگل که از داخل پر از کرم هست رو تصور کن...زندگی اونام اینه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
با خودم می گم حداقل ظاهر زندگیش خوبه  مگه چند نفر میدونن خیانت می کنه  شاید جاریم خودش ه ...

گلم ظاهر زندگی که اهمیتی نداره،عمق روابط و باطن زندگی مهمه،وقتی شما متوجه شدی زنشم میدونه قطعاً ولی شاید فعلا شرایط جدا شدنو نداره،شماهم اگر همسرت رو میتونی راضی کنی برید مشاوره زوج درمانگر تا این رفتارهاشو اصلاح کنه.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
چطوری مطمئنی عزیزم ؟

دوستم و معرفی کردم بره ازش گوشی بخره، اون موقع نمیدونستم گوشی هاش اصل نیستن 

دوستم می گفت مدام بهم پیام میده که می خامت و.... 

حتی اسکرین گرفته بود نشونم داد 

بعدا شوهرم گفت نوید گوشی‌های چینی رو به اسم اصل میندازه به مردم

دوستم و معرفی کردم بره ازش گوشی بخره، اون موقع نمیدونستم گوشی هاش اصل نیستن  دوستم می گفت مدام ...

ببین شاید باورت نشه ولی وقتی درامدش حلال نیست از خیانت هم بدتره 

خیلیییییییی بدتره 

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.
اگر فقط توهم خودتو گفتی که هیچ...اما یه سیب قرمز خوشگل که از داخل پر از کرم هست رو تصور کن...زندگی ا ...

بخدا خسته شدم، هر دیقه دعوا و بحث 

هر کار می کنم خونه رو آروم نگه دارم نمیشه که نمیشه