هدا71 مدیر عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 375 عنوان حاظر بودین شوهرتون.... | مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 79 پست حاظر بودین شوهرتون دست و دلباز و مهربون بود، با خانوادتون خوب بود احترام میزاشت، تو جمع خیلی مودب باهاتون رفتار کنه و بچه ها رو نگه داره و همه جوره عالی اما پنهانی خیانت هم بکنه 1398/09/24 | 14:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدا71 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 375 ببین شاید باورت نشه ولی وقتی درامدش حلال نیست از خیانت هم بدتره خیلیییییییی بدتره برای خودم در آمد حلال خیلی مهمه با اینکه میدونم در آمد شوهرم حلال بازم استرس دارم، دیگه حقوق کارمندی که نصف و نیمه میدن حروم ندارهاونم وقتی چند برابر وظیفش داره کار می کنه
آویژه98 عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 23324 با خودم می گم حداقل ظاهر زندگیش خوبه مگه چند نفر میدونن خیانت می کنه شاید جاریم خودش ه ... از کجا مطمئنی؟ کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
آویژه98 عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 23324 گلم زن دوم ام خیانت قانونیه،چه فرقی میکنه! دیگه حالا اتفاقیه که افتاده تو خودتو ناراحت نکندرضمن مردی که میره زن میگیرهبا اون جانوری که میره خیانت میکنه از نظر من متفاوتهاونم خیلی زیاد کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
sttar عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 4230 دیگه حالا اتفاقیه که افتاده تو خودتو ناراحت نکن درضمن مردی که میره زن میگیره با اون جانوری که میره ... از نظرمن هرجفتشون فقط شهوت رانن،وگرنه اگر دنبال همسر و همراه باشن یکی کفایت میکنه گلم. آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است