2777
2789
عنوان

حاظر بودین شوهرتون....

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 79 پست
واقعا؟

اره دیگه ظرفاشو شسته بچه رو خوابونده کاراشو کرده

دیگه بزار یکمم تو حال خودش باشه😁😁😁😁

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت نه ولی شاید اجازه میدادم زن بگیره البته اگه باهمون کیفیت بمونه

باورم نمیشه 😐 کدوم زنی اجازه زن دوم میده 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

آدم با لالو کر شل و کور زندگی کنه با خائن نه. آقایون اگه توی تاپیک هستن دیگه باید فهمیده باشن عمق ماجرا رو. و این موضوع چقدر برای خانما اهمیت داره‌.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
وا مگه مطمئنی ک پولش حرومه و خائنه؟

آره مطمئنم 

اما گاهی وقتی میبینم تو جمع با خانومش چقدر مودب و خوبه با خودم میگم بازم این 

من که از دست غر غرا و بی ادبیاتی شوهرم خسته شدم 

باورم نمیشه 😐 کدوم زنی اجازه زن دوم میده 

نمیگفتم برو زن بگیر که

ولی اگه زن میگرفت چون اخلاقش خوب بود باهاش میموندم 

ولی خیانت نه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
آدم با لالو کر شل و کور زندگی کنه با خائن نه. آقایون اگه توی تاپیک هستن دیگه باید فهمیده باشن عمق ما ...

امضاتو خوندم 

ان شاالله باردار شی 

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.
نمیگفتم برو زن بگیر که ولی اگه زن میگرفت چون اخلاقش خوب بود باهاش میموندم  ولی خیانت نه

اها ولی بازم بده 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

معلومه که نه😬این چه سوالیه استارتر!  

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
آره مطمئنم  اما گاهی وقتی میبینم تو جمع با خانومش چقدر مودب و خوبه با خودم میگم بازم این  ...

بعضی آدما توی جمع خوبن توی خونه یکی دیگه میشن

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀