2777
2789
عنوان

اونایی که بهشون *جنین اهدایی * پیشنهاد شده بیاید اینجا دور هم باش

| مشاهده متن کامل بحث + 7707 بازدید | 189 پست
شوهرم اصلا نمیخاد ..هر روز میجنگیم.

اره ميدونم چي ميگي ، يه بنده خدايي از فاميل ها بچه سومش ناخواسته شد شوهرش يك ليوان پر زعفران دمكرد و داد زنش ... خدا ٩ ماه اين بچه رو نگه داشت ولي تو پايين ترين موقعيت ممكن .. هر چي با وانت رفتن اينور اونور دوويد ، بچه سلامت بدنيا اومد و هزار ماشالله انقدر زيبا بود ... امان از دست اين مرد ها! خدا بهت صبر بده خانمي

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ميدونم چي ميگي ، يه بنده خدايي از فاميل ها بچه سومش ناخواسته شد شوهرش يك ليوان پر زعفران دمكرد و ...

من راستش میترسم که این دنیا بیاد ولی عقب موندگی داشته باشه.یعنی از خشم خدا میترسم..اخه سنم زیاده.۱۳ سال دیگه من ۵۰ سالمه...ازون ور شوهرم هرروز میگه نه نمیخام.قرص میخاد بخره که بخورم.اینقدر میترسم رحمم پاره شه.چی بگم والله .هروی یه جوری گیره

من راستش میترسم که این دنیا بیاد ولی عقب موندگی داشته باشه.یعنی از خشم خدا میترسم..اخه سنم زیاده.۱۳ ...

اميدوارم خدا بهترين راه رو پيش روتون بزاره 🌺🌸

سلام عزيزم خوبي چه خبر

سلام خانمي، خوبي؟ من هنوز پري نيومده ، بايد بشم روز سوم برم دكتر ولي هنوز نشدم ، تازه دكترم فقط دوشنبه ها و چهارشنبه ها هست

شما چه خبر؟

سلام ، من امروز روز سوم بود رفتم دكتر ، يك سنو واژينال انجام داد ، ازمايشام ديد ،بهم قرص استراديل داد و يك امپول ويتامين دي و قرص تيروئيد كه گويا يكم بايد بياد پايين 

قراره تا هفته بعد قرص ها رو بخورم ، برم دكتر دوباره سونو كنه از روي ميزان جواب دهي قرص بهم ميگه بين ٣ تا ٦ روز بعدش انتقال هست 

شماها چه خبر ؟ سيكلتون شروع نشده؟

سلام ، من دوباره اومدم ... 

رفتم دكتر ، بهم امپول پروژسترون داد ٤٠ عدد ، ازمايش كويد ١٩ گرفتن ، از تيروييد و ايمني بدن 

براي يكشنبه هم نوبت انتقال زدم 

همه برام دعا كنيد

اگه از عا مشكل نداشته باشه انشالله انتقال ميدم ، همه تو اين شب ها به ياد من باشيد 

سلام ، من دوباره اومدم ...  رفتم دكتر ، بهم امپول پروژسترون داد ٤٠ عدد ، ازمايش كويد ١٩ گرفتن ...

سلام خوبي عزيزم

من امروز رفتم انتقال دادم

سه تا جنين بود بعدكه گذاشته بودن پنج روزه بشه فقط كيفيت يكيش خوب بود

همونو انتقال دادن

سلام خوبي عزيزم من امروز رفتم انتقال دادم سه تا جنين بود بعدكه گذاشته بودن پنج روزه بشه فقط كيفيت ...

به من نگفتن كيفيتش چطوره! يني همون روز مشخص ميشه؟ گفتن سه تا جنين ولي دو روزه انتقال ميدن

سلام خوبي عزيزم من امروز رفتم انتقال دادم سه تا جنين بود بعدكه گذاشته بودن پنج روزه بشه فقط كيفيت ...

دعا ميكنم بعد دو هفته ني ني نازت تو دلت باشه ... 

سلام عزیزم الان یادم اومد کخ امروز قرار بود انتقال بدی ایت الکرسی میخونم برات بهترینا ایشالله در ا ...

سلام يك دنيا ممنون، افتاد براي فردا ، ازمايشام اماده نشده بود ... خيلي برات ارزو دارم كه اين دو هفته زود تموم بشه و بهترين اتفاق برات بيافته 

اين روز ها چطور ميگذره برات؟ چيكارا مي كني؟

فقط اومدم بگم هفته گذشته یه خانمی ک بهترین متخصص ناباوری شیراز ناامیدش کرده بود ک فقط تخمک اهدایی با یه ماه سیاه دونه وعسل  مصرف کردن باردار شد 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.