2777
2789
عنوان

اونایی که بهشون *جنین اهدایی * پیشنهاد شده بیاید اینجا دور هم باش

| مشاهده متن کامل بحث + 7703 بازدید | 189 پست
عزیزم من که راحت باش کنار اومدم چون بچه تو وجود من رشد میکنه واز من خون میگیره دیگه قطعا میشه بچه خو ...

گلم همینطوره هم ان شاالله یه بچه سالم و صالح گیرمون بیاد که جبران همه مشکلات و سختی هامون بشه😍

اون دو بار برا چی منفی شد من بار اوله میخوام انتقال بدم

گلم همینطوره هم ان شاالله یه بچه سالم و صالح گیرمون بیاد که جبران همه مشکلات و سختی هامون بشه😍 اون ...

عزیزم نگران نباش ان شاالله برای شما بار اول میگیره به گفته دکتر که مشکلی نداشتم حتما خدا نخواسته صلاحم نبوده نمیدونم چرا نگرفت  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو بار منفي شد و هنوز دو تا جنين از بسته ي جنين اهداييم مونده ولي چون بعد از دومي خيلي افسردگي گرفتم و شدم صد كيلو دارم سعي ميكنم خودم و اماده كنم براي انتقال سال بعد كه بتونم لاغر كنم ... اين نشد دارم ثبت نام ميكنم براي بهزيستي 

هر چي خيره اميدوارم دامن همتون سبز بشه

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 
من دو بار منفي شد و هنوز دو تا جنين از بسته ي جنين اهداييم مونده ولي چون بعد از دومي خيلي افسردگي گر ...

عزیزم امیدوارم وزنت بیاد پایین با انتقال آخری باردار بشی هیچ وقت ناامید نباش...ان شاالله هرچی خیره و صلاحته برات بشه

هممون هم دردیم

خانم کاشی زاده فقط معرف نیست بچه ها

رابط و ماماعه تا موقع زایمان درکنارم بود . ی بار ساعت ۶ صبح زنگ زدم ب لک افتاده بودم ج داد گفت چیکا کنم زنگ زد بیمارستان هماهنگ کرد ک برم چک بشم 

ینی انصافا کارش حرف نداره مسئولیت پذیره

تا آخر عمرم ب همه معرفیش میکنم 

۰۹۹۱۳۹۹۵۹۱۳

تخمک‌و جنین اهدایی دارن تضمینی کار انجام میدن

خانم کاشی زاده فقط معرف نیست بچه ها رابط و ماماعه تا موقع زایمان درکنارم بود . ی بار ساعت ۶ ص ...

منم با خانم کاشی زاده نتیجه گرفتم

اونم دوقلو🥹🥹

بار اول با جنین اهدایی دوقلو باردارم الان

خدا خیرش بده 

چقدر دلسوزه چقدر ارامش داره چقدر امیدوار میکنه ادمو

منم از همینجا باهاشون اشنا شدم 

ممنونم ک معرفیشون کردین 

واااااااای بچه ها 

ب من سه تا جنین انتقال داده بودن

بعد ک ازمایش دادمو مثبت شدمو رفتم سونو دیدن ک ی ساک و یک جنین تشکیل شده 

بعد از سه هفته ک رفتم برا صدای قلب جنین

در عین ناباروری دیدیم ک دوتا ساک دوتا جنین دوتا قلب تو رحممه ......دکتر گفتن چون جنینهات خیلی باکیفیت بودن تکثیر  شده خودش ....خدایا شکرررت

خانم کاشی زاده قربونت برم ک شادیمونو چندین برابر کردی 

غاشقتم خانم کاشی زاده جوووون 

مرسی ک جنینهای عالی برامون تشکیل دادی 

بچه ها اهدایی میخواین فقط برید پیش خانم کاشی زاده کارشون از بیست هزاره ...ماشاالله بهش

شمارشو تو پست های قبل گذاشتن

من دو بار منفي شد و هنوز دو تا جنين از بسته ي جنين اهداييم مونده ولي چون بعد از دومي خيلي افسردگي گر ...

ببخشیدشماجنین اهدایی گرفتیدچه قراردادی بین خودتون واهداکننده جنین بودمتنش چی بود توقرارداد؟منم راهنمایی کنیدلطفا