2777
2789
عنوان

اونایی که بهشون *جنین اهدایی * پیشنهاد شده بیاید اینجا دور هم باش

| مشاهده متن کامل بحث + 7708 بازدید | 189 پست
منم مثل شما ۴سال ازدواج کردم خدا به هممون کمک کنه

اوه خانمي اول راه هستي ولي من بار اول كه رفتم مشاوره گفتم خواهش ميكنم التماس ميكنم زمانش زود بشه ، لطفا  و... اما هر روز گريه فكر خيال ... اين رمزني كه گذشت باعث شد الان خيلييييي اروممم ، باهاش كنار اومدم ، حس خوبي دارم و از خدا ميخوام هر چي خيره پيش روم بزاره

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله خدا به همتون بچه بده من خودم دارم سقط میکنم.از دیشب میگم خدایا اینو بگیر بده به کسایی که ...

عزیزم مادر پیر یعنی چی؟😔دیگه این حرفو نزنید خیلی ها تو این سن ها بچه ندارن.من ۳۶ سالمه هنوز بچه ندارم.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
خيليا مثل ما هستن خانمي ، راستي كدوم مركز ميري و چند سالته ؟

عزیزم شما باردار شدید؟ تو ابن سینا هزینه اهدایی تقریبا چقدر درمیاد؟

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
زمانی که هیچ جوره امکان بچه دار شدن نباشه یک جنین از زن و شوهر دیگه به زن انتقال می دن و میشه جنین ا ...

هزینه چقدره ؟اینطوریم میشه ک بدن زن ب طور طبیعی اسپرم مرد رو قبول نکنه بعد با دستگاه اسپرم همسرش رو بهش انتقال بدن یانه فقط سوال قصد جسارت ندارم

عزیزم مادر پیر یعنی چی؟😔دیگه این حرفو نزنید خیلی ها تو این سن ها بچه ندارن.من ۳۶ سالمه هنوز بچه ندا ...

اخه شما که ندارید بله باید سعی کنید که بیارید.تقصیری نداری .ولی ماکه بچه ی چندممونه باید رعایت کنیم.والله خاهر خودم هم مثل شماست ولی بچه نمیخاد.میدونی خودمو دارم میبینم که مادرم تفاوت سنیم  زیاده وهمو نمیفهمیم.نمیخام این حس در اینده به بچه ی خودم  منتقل بشه.خدا به همه بچه ی سالم بده...آمین

ان شاالله خدا به همتون بچه بده من خودم دارم سقط میکنم.از دیشب میگم خدایا اینو بگیر بده به کسایی که ...

فدات بشم چرا پير ، يك سري خانم ها هستم ٤٨ سال دارن و با عشق از اين مركز به اون مركز كه باردار بشن و حس زيباي مادر بودن تجربه كنن ، نگه دار بچه رو 

عزیزم شما باردار شدید؟ تو ابن سینا هزینه اهدایی تقریبا چقدر درمیاد؟

نه من هنوز دارم دارو ميخورم كه برم براي انتقال انشالله .... هزينه جنين اهدايي حدود ١٥ مليون ميشه 

اخه شما که ندارید بله باید سعی کنید که بیارید.تقصیری نداری .ولی ماکه بچه ی چندممونه باید رعایت کنیم. ...

هر كسي نظري داره ، اميدوارم خدا بچه هات حفظ كنه برات ، جاي تو نيستم ولي الان خدا ٥ تام بده بهم ترس دارم ولي ميخوام😁

شنیدم برا جنین اهدایی تو شناسنامه مینویسن که این بچه جنین اهدایی ؟ درسته ؟ بعد دا دگاه و پلیس برای چ ...

عزيزم نامه دادگاه و پليس ميخواد ولي تو شناسنامه ثبت نميشه ، مراحلش رو برات توضيح ميدن اگه بري مركز 

هزینه چقدره ؟اینطوریم میشه ک بدن زن ب طور طبیعی اسپرم مرد رو قبول نکنه بعد با دستگاه اسپرم همسرش رو ...

ببين زماني كه زن تخمك نداشته باشه از زني ديگر تخمك گرفته ميشه و در ازمايشگاه با اسپرم شوهر جنين تشكيل ميشه و به زن منتقل ميشه كه تخمك اهدايي ميگن 

اسپرم اهدايي برعكس هست 

جنين اهدايي مال كسايي كه اسپرم اهدايي نخوان يا زن و شوهر هر دو مشكل دارن مجبورن يك زن و شوهر ديگه در ازمايشگاه جنينشون تشكيل بشه و به اين زن و شوهر متقاضي انتقالداده بشه

ببين زماني كه زن تخمك نداشته باشه از زني ديگر تخمك گرفته ميشه و در ازمايشگاه با اسپرم شوهر جنين تشكي ...

ببخشید اینکه میگین اسپرم اهدایی اون وقت از نطر شرعی مشکل نداره شما نمیدونید ؟

ببخشید اینکه میگین اسپرم اهدایی اون وقت از نطر شرعی مشکل نداره شما نمیدونید ؟

ببين هنوز نميدونم ، چون جديده هنوز راجع به هيچ كدوم و با علم كامل مراجع نظر ندادن ، ولي فعلا از نظر قانوني اسپرم اهدايي متوقف شده و اكثرا انجام نميدن ، قبل از اون اسپرم اهدايي در ايران اجام مي شده ، فعلا جلوش گرفته شده