2777
2789
عنوان

اونایی که بهشون *جنین اهدایی * پیشنهاد شده بیاید اینجا دور هم باش

| مشاهده متن کامل بحث + 7705 بازدید | 189 پست
فقط اومدم بگم هفته گذشته یه خانمی ک بهترین متخصص ناباوری شیراز ناامیدش کرده بود ک فقط تخمک اهدایی با ...

چقدر خوب ، انشالله مباركشون باشه ، ولي وقتي هيچ اسپرمي نيست و هيچ درماني چون اصلا از اول توليد نميشده چجوري ميشه طبيعي باردار شد!

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 
چقدر خوب ، انشالله مباركشون باشه ، ولي وقتي هيچ اسپرمي نيست و هيچ درماني چون اصلا از اول توليد نميشد ...

تو این گروه سیاه دونه ای ک تو واتساپ هستم طرف با آزو اسپرم هم باردار شدن... خدا باید اراده بکنه... خدای ما خدای ممکن کننده محال هاست... ان شاء الله بشه برا همه بشه ناممکن ها ممکن بشه

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این گروه سیاه دونه ای ک تو واتساپ هستم طرف با آزو اسپرم هم باردار شدن... خدا باید اراده بکنه... خ ...

من توكلم به خدا هست و تا اخر عمرم هم اميد دارم خودم طبيعي باردار بشم ... تا اون موقع منم تلاشم ميكنم و از طب علمي استفاده مي كنم ، خيلي درمان طب سنتي كرديم ، خيلي از اين دكتر طب سنتي به اون دكتر و الان وقت طب علمي هست 

من توكلم به خدا هست و تا اخر عمرم هم اميد دارم خودم طبيعي باردار بشم ... تا اون موقع منم تلاشم ميكنم ...

خیره ان شاء الله... رزق هرکسی تو یه راهی هست.. ان شاء الله بهترینها نصیبتون اگه اون پست اولی رو گذاشتم گفتم شاید به این روش آسون یکی رو بیاره و جواب بگیره... درست میشه همه چیز خدابزرگه

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
خیره ان شاء الله... رزق هرکسی تو یه راهی هست.. ان شاء الله بهترینها نصیبتون اگه اون پست اولی رو گذاش ...

خيلي خيلي ممنون ، من تخمك رو خيلي شنيدم بر ميگرده ولي اسپرمي كه وجود نداره فقط معجزه خدا ميتونه به وجود بياره ، خيلي خوب كردي پست گذاشتين چون يكسري كه تخمك اهدايي مي خوان بگيرن احتياجشون ميشه

سلام يك دنيا ممنون، افتاد براي فردا ، ازمايشام اماده نشده بود ... خيلي برات ارزو دارم كه اين دو هفته ...

عزیزم سلام ایشالله خیره 

فردا بهترین روز بشه برات ایشالله

والا منم که همش تو خونه ، سه روز اول رو خوب استراحت کردم ولی از دیروز دیگه نسبی

فیلم میبینم بیشتر با تلویزیون و قران هم میخونم

چله ی زیارت عاشورا و توسلم برداشتم

توکل به خدا 

فقط اومدم بگم هفته گذشته یه خانمی ک بهترین متخصص ناباوری شیراز ناامیدش کرده بود ک فقط تخمک اهدایی با ...

چقدر خوب  مبارکشون باشه انشالله

خدا به هرکی بچه میخواد بده ایشالله 

همه حاجت روا بشن

عزیزم سلام ایشالله خیره  فردا بهترین روز بشه برات ایشالله والا منم که همش تو خونه ، سه روز او ...

ديروز انتقال دادم 

گفتن دوتا جنين هست

فعلا فقط خوابيدم ، خيلي سخته اونم برواي من كه همش در حال كار بودم 

اميدوارم هرچي خيره پيش بياد 

ديروز انتقال دادم  گفتن دوتا جنين هست فعلا فقط خوابيدم ، خيلي سخته اونم برواي من كه همش در حا ...

خوبی عزیزم چه خبر انشالله مثبت شدی 

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     
نه خانمي منفي شد

عزیزم واقعا ناراحت شدم 

توکلت به خدا دوست منم یه انتقال دو ماه پیش داشت منفی شدش الاندوباره  10 روزه انتقال داده مثبت شده 

انشاله این سری مثبت میشی عزیزم

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     
واقعا خوشحال شدم مباركههههه

دوباره انتقال ندادی عزیزم

من یکشنبه میرم برای انتقال