2777
2789
عنوان

مصاحبه شاهین صمد پور

1183 بازدید | 137 پست

سلام به همه. 

خانوما من تو ت  ل گ ر ا م مصاحبه شاهین صمد پور رو با یه شخصی که بردارش فوت شده رو دیدم. میگفت ما اصلا این ویروس رو نمیشناختیم زمانی که برادرم گرفت و فوت شد دکترا گفتن هر چه سریعتر دفنش کنید تا اطرافیان دچارش نشن. 

با یه متخصص هم حرف میزد میگفت ما گفتیم واکسن رو افرادی که شرایط خاص دارن بزنن اما امسال باید همه میزدن خیلی ویروس خطرناکیه اون چیزی که تو ذهنتون تصورش دارید چند برابر اون هستش. 

میگن دارو و واکسنش کلا دیگه نیست. 

خیلی استرس گرفتم خیییییییییلی 

خدا به هممون رحم کنه به حق حضرت ابولفضل 

بچه ها قصد ناراحتی و ترسوندن کسی رو ندارم اما همین الان کلیپش رو دیدم مگه نگفتن که مهار شده پس این چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم واکسنش عوارضش زیاده نزنیم خیلی بهتره

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی

خدایی این چه کلیپ مزخرفی بود!خو لامصب یکم از علائم و راه های درمان طبیعیش میگفتین دیگه وگرنه خودمون میدونیم تو چه خراب شده ای داریم زندگی میکنیم!من که بعد از دیدنش شماره وکیل مهاجرتی رو برداشتم زنگ بزنم!هر قبرستونی بریم کارگری کنیم بهتر از اینجاست که هر لحظه استرس جونتو داشته باشی بعدم پولتو بعدم امنیت و ارتباط با دنیا و ...

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
من الان دوروزه گلودرد دارم نکنه آنفولانزا گرفتم 

ن بابا من پسرم ی هفته است هنوز زندایم

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

اه؛هر سنگه مال پای لنگه

هر چی دردسره سر ما ایرانیا میاد؛انگار کم مشکل داریم؛کاش همه مسئولین بگیرن؛راحت شیم

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡