2777
2789
عنوان

من یک ترنسم

| مشاهده متن کامل بحث + 19602 بازدید | 227 پست
ببینید من اصلا ادم مسخره کنی نیستم چون شما عادی دارید تبادل نظر میکنید ازتون میپرسم میگم بنظرم اغرا ...

دقیقا من الان عضو شدم هر جور آتوسا رو وارد میکردم میگفت تکراریه آخرش اینو اضافه کردم 😂

من یک ترنسم 
کم نیستن گلم فقط کمتر دیده میشن. معمولا به خانومی که تمایل به استایل مردونه داشته باشه تو دور و برمو ...

حق با شماست

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادت قبول کردن ؟؟ بنظرم مهمتر از جامعه حمایت خانوادست خانواده می‌تونه بهت اعتماد ب نفس بده برای ب ...

خانواده خودشون تو بچگی اسباب بازی دخترانه برای من میخریدن بنظرم خانواده تا زمانی که انگشت نما نشه پشت ادامه زمانی که بشه که دیگه هیچ جلو دارش نیست 

من یک ترنسم 

صورتتون قد و قواره تون چجوریه مشخصه یا فقط صدا

کار های خیر کوچیکتون رو اینجا بگید تا یادبگیریم ازهم https://www.ninisite.com/discussion/topic/6411735/%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D9%88%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86?page=1
ترنس ها حد کمی از جوامع و جمعیت ها مردم هستن تو کل دنیا ولی تو ایران متاسفانه چیزی که مد میشه شورش د ...

البته ب این موضوع تقلید و جلب توجه و همه اینا بخوایم مثبت نگاه کنیم

خوب یه دختر یا اصن یه پسر که به سن بلوغ میرسه

ی سری تغییرا میکنه و ی سری رفتارا میکنه برای چی؟برای دیده شدن که من بزرگ شدم

اصلا اونم نه 

من خودم مثال یه روسری می‌خرم کلی ذوق میکنم و ب دوستام و همه نشون میدم که قشنگه تازه خریدم

خوب با دید مثبت نگاه کنیم داستا اون ترنسایی که میگیم جلب توجه میکننم همینه

دوستدارن دیده بشن که منو ببینید من با یه شخصیت دیگه خلاف جنسیتم تو جامعم

خدایا گاهی نگاهی😔😘
صورتتون قد و قواره تون چجوریه مشخصه یا فقط صدا

من مشکلات هورمونی شدید دارم دارو میخورم تا کنترل بشه وگرنه فشارخون و دیابت ... میگیرم ولش همین قدم بلنده  چون ورزش میکردم ولی زیاد بلند نیست ولی اندامم یه چیز بین زن و مرد صورتم هم بین زن و مرد

من یک ترنسم 
البته ب این موضوع تقلید و جلب توجه و همه اینا بخوایم مثبت نگاه کنیم خوب یه دختر یا اصن یه پسر که به ...

نه دیده شدن خوبه اما دیده شدن مثبت منم خودم دلم میخواد دیده بشم ولی به عنوان یه چیز زیبا و دلپسند نه یک چیز عجیب و غیر معمول و تمسخر برنگیز 

من یک ترنسم 
من مشکلات هورمونی شدید دارم دارو میخورم تا کنترل بشه وگرنه فشارخون و دیابت ... میگیرم ولش همین قدم ب ...

چه سخت

کار های خیر کوچیکتون رو اینجا بگید تا یادبگیریم ازهم https://www.ninisite.com/discussion/topic/6411735/%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D9%88%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86?page=1
به نظرت این اسباب بازیام تاثیر داشته؟ من یه جا خوندم کی داره

نه نداشت یه بچه چرا باید بگه از ماشین و هواپیما و اسلحه خوشم نمیاد من تو سه سالگی که تازه دوربین فیلم برداری اومده بود فیلماش دارم با مامانم آشپزی میکردم رو شوفاژ قابلمه و... میزاشتم خب بچه سه ساله که نمیدونه زن چیه و مرد چیه 

من یک ترنسم 
نه دیده شدن خوبه اما دیده شدن مثبت منم خودم دلم میخواد دیده بشم ولی به عنوان یه چیز زیبا و دلپسند نه ...

خوب این نظر منو توعه

گفتم 

نظر همه اینجوری نیست

منو تو نمیدونیم اون شخص چه طرز فکری داره و تو سرش چی میگذره

خدایا گاهی نگاهی😔😘
برو ببین اون افراد کجا زندگی میکنن بیشترشون قشر فقیر و خانواده ها فقیرن مابقی هم مشکل روانی دارن یه ...

خب پس اونایی که دارن وجه ی ترنس هارو خراب میکنن همینایین که میگی الکی خودشونو زدن به اون راه چون واقعا زننده ست با اون ادا اطوارا و قیافه ها میان بیرون والا اون اداهایی که اونا میان زن ها ندارن😐

مردمم از کجا تشخیص بدن کی واقعیه کی الکی 😕

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
نه نداشت یه بچه چرا باید بگه از ماشین و هواپیما و اسلحه خوشم نمیاد من تو سه سالگی که تازه دوربین فیل ...

خوب این کارو همه بچه ها میکنن

منم بچه بودم با پسرا هفت سنگ بازی میکردم تفنگ بازی میکردم

از اونور پسر عمم عاشق خاله بازی بود

ولی خوب مسله ای پیش نیومد

خدایا گاهی نگاهی😔😘