2777
2789
عنوان

من یک ترنسم

| مشاهده متن کامل بحث + 19602 بازدید | 227 پست
میشه بگید چی باعث میشه که اینطوری بشه؟یعنی از اول که بدنیا میاین این حس باهاتونه؟یا بعدا بوجود میاد؟

بدن من هم هورمون زنانه داره هم مردانه صدا من کامل نازک نازک که خیلی هم اذیت میشم و بسیاری از چیزا دیگه ترنس دونوع یکی هورمونی اون یکی مغزی مشکل مغزی یه بیماری اعصاب گفته میشه که باید درمان بشه جراحی بدترشمیکنه چون اونو هم قبول نمیکنن ولی مشکل هورمونی کاملا یه بیناجنسی میشه

من یک ترنسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا قبول دارم اینو گفتم خیلی ها ترنس نیستن فقط با فساد کردن اسم ماروهم خراب کردن و درآمد خوبی هم د ...

اخه تو مترو پیاده رو چجوری روشون میشه انگار خوششون میاد .

من خیلی وقتا بی ارایش میرم بیرون انگار واجبه.قر دادن.لب و لوچه شونو یجور میکنن حرف میزنن.لباسشونم حتی.مگه ما بلوز شلوار نمیپوشیم خوب بپوشن چی میشه مگه.انگار واقعا دوسدارن جلب توجه من خیابون رو دیدم .پیج رو نمیگم

کار های خیر کوچیکتون رو اینجا بگید تا یادبگیریم ازهم https://www.ninisite.com/discussion/topic/6411735/%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D9%88%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86?page=1
خب اونایی که با قیافه های عجیب غریب و آرایش و غیره میان بیرون واقعا رفتارشون زننده ست😕 میتونن تغیی ...

برو ببین اون افراد کجا زندگی میکنن بیشترشون قشر فقیر و خانواده ها فقیرن مابقی هم مشکل روانی دارن یه ترنس واقعی هیچوقت بیان نمیکنه چون نمیخواد دلقک باشه یا ...

من یک ترنسم 
بدن من هم هورمون زنانه داره هم مردانه صدا من کامل نازک نازک که خیلی هم اذیت میشم و بسیاری از چیزا دی ...

ممنونم ازت

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
اخه تو مترو پیاده رو چجوری روشون میشه انگار خوششون میاد . من خیلی وقتا بی ارایش میرم بیرون انگار وا ...

این رفتار و پوشش و ظاهر بخاطر تمایل شدید این افراد به نمایش رفتار زنانه ست که ممکنه گاهی شکل افراطی به خودش بگیره. ریشه روانی داره دلیل بر نمایشی بودن نیست دوستم.

ببخشید که من ریپلای کردم 😙

این رفتار و پوشش و ظاهر بخاطر تمایل شدید این افراد به نمایش رفتار زنانه ست که ممکنه گاهی شکل افراطی ...

انگار دوست دارن فریاد بزنن ک من یک زنم 

یه روزِ خب میاد ، که ما همو نکُشیم،، به هم نگاه بد نکنیم ،،، دست بندازیم رو شونه های هم ،،، مثل بچگی ها تو دبستان
یعنی راضی هستی بدون عمل زندگی کنی ؟

من خودم هدفم از زن بودن مسائل جنسی نیست دلم میخواد یه مادر بشم یا... عمل تو برنامم هست ولی منتظرم جراحی ها پیشرفته بیاد این جراحی ها فقط صورت مسئله رو پاک میکنه یک جور ظاهر سازیه همین 

من یک ترنسم 

هیچوقت مسخره نمیکنم و باهاشون مشکلی ندارم انسان و حق زندگی دارن 

ولی قبول کن بعضیا رفتاراشون مناسب نیست چرا به خاطر جلب توجه یه کارایی میکنن که مورد تمسخر یا متلک قرار بگیرن 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

ببینید من اصلا ادم مسخره کنی نیستم چون شما عادی دارید تبادل نظر میکنید ازتون میپرسم

میگم بنظرم اغراق میکنن.مثلا الان شما گذاشتی اسمت رو پرنسس .مگه من دخترم گذاشتم همچین چیزی.چرا؟

کار های خیر کوچیکتون رو اینجا بگید تا یادبگیریم ازهم https://www.ninisite.com/discussion/topic/6411735/%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D9%88%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86?page=1
من خودم هدفم از زن بودن مسائل جنسی نیست دلم میخواد یه مادر بشم یا... عمل تو برنامم هست ولی منتظرم جر ...

خانوادت قبول کردن ؟؟ بنظرم مهمتر از جامعه حمایت خانوادست خانواده می‌تونه بهت اعتماد ب نفس بده برای بیان این حس برعکس می‌تونه سرکوبت هم بکنه 

یه روزِ خب میاد ، که ما همو نکُشیم،، به هم نگاه بد نکنیم ،،، دست بندازیم رو شونه های هم ،،، مثل بچگی ها تو دبستان
من با کسایی که واقعا بیمارن کاری ندارم. ولی بعضیا واقعا دارن ادا در میارن  مثلا سن ۱۵ سالگی ی ...

شما همینطوری نگین عمل عمل یه عالمه مشکل داره گفتم جراحی فقط یه چیز مصنوعی میاره میزارن همین وسلام چون تمام سلول ها هنوز جنسیت وای رو دارن پس تداخل میشه و سرطان و... 

من یک ترنسم