2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره فک کنم یه پیامتو ندیدم میشه بازم بگی

با شوهرم خ‌شبخت نیستم اخلاقاش باب میلم نیس در واقع اخلاقاش مثل اون عشقمه که بخاطر ی سری اخلاقاش ردش کردم الانم هر کاری کردم شوهرم ادم نشده زندگیم شده زهر مارم

اخی الان فراموش کردی؟

پنج سال گذشته اتفاقا چندماه پیش داخل بانک دیدمش. 

خودش رو اره ولی عذاب هایی که بخاطرش کشیدم نه! میدونی سخت ترین روزای عمرم رو گذروندم باید جلوی خانواده غمم رو پوشش میدادم. تنفر بود٫ نفرین بود و باز هم امید برگشت.. ارزوی طلاق براش و… ولی یه جایی گفتم بیخیال! چقدر بزرگش کردم اون حتی بعد از کات هم تلاشی نکرد! نبخشیدمش ولی سپردم به حضرت فاطمه چون خیلی بهش اعتقاد دارم و یه بار خواب شونو دیدم. از اون روز انگار سیاهی قلبم رفت سبک شدم ولی خواست به همین اندازه که این چندسال خورد شدم عذاب بکشه. پیگیر زندگیش نیستم و ارتباطی با نزدیکاش ندارم ولی مطمنم خدای من تاوانم رو میگیره. 

ای وای🫠من تازه ۳ سال گذشته🫠

من ازدواج کردم بعدش اما همش مقایسه میکنم زندگیم تباه شده واقعا هیچکس مث محمدم منو دوس نداشته اون کامل منو حفظ بود حتی ناراحتم نمیکرد تحمل ناراحتی و گریه هامو نداشت

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
من ازدواج کردم بعدش اما همش مقایسه میکنم زندگیم تباه شده واقعا هیچکس مث محمدم منو دوس نداشته اون کام ...

چقدر سخت🥲💔

من فکر نکنم بتونم ازدواج کنم مگه اینکه کاملا فراموشش کنم

منم اون شخص انگار خودم بودم از نوع پسر تمام رفتار و حرف هامون عین هم بود ولی خب نشد دیگه هعیی

چقدر سخت🥲💔من فکر نکنم بتونم ازدواج کنم مگه اینکه کاملا فراموشش کنممنم اون شخص انگار خودم بودم از ن ...

من مجبور ب ازدواج شدم از قبل نشون کرده بودیم من ب همه میگفتم نمیخوامش دیگ قسمت زد و خدا عشقمو ازم گرفت مجبور شدم تن ب ازدواج بدم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …