2777
2789
عنوان

من یک ترنسم

| مشاهده متن کامل بحث + 19602 بازدید | 227 پست
من خودم هدفم از زن بودن مسائل جنسی نیست دلم میخواد یه مادر بشم یا... عمل تو برنامم هست ولی منتظرم جر ...

عزیزم😔

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...

خدا کمکت کنه

کار های خیر کوچیکتون رو اینجا بگید تا یادبگیریم ازهم https://www.ninisite.com/discussion/topic/6411735/%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D9%88%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست من الان این مسئله تو جامعه ی ما داره جا میوفته  ترس براچی ؟ این زمین که فقط برای ما نیست ...

جامعه فقط خیابان و گردش نیس جامعه یعنی محیط کار اگه مردم محیط کار رو فقط یه محیط اقتصادی بدونم امنیت اجتماعی و اقتصادی هم فراهم میشه و خیلی از اون فاسد ها هم دیگه نمیگن ترنسن

من یک ترنسم 

بعضیا هستن که خیلی علاقه به جلب توجه کردن دارن مرد و زن و ترنس هم نداره تو همه قشری اینجور افراد پیدا میشن

تازه به نظر من روش درست برخورد با اینگونه افراد هم بی احترامی نیست ، هرکسی ممکنه مشکلی ، یا مریضی یا اختلالی داشته باشه که گاها قابل رویت هست .. هرکس رفتار ناشایستی به خاطر این حالت با اینگونه افراد داشته باشه شعور پایین خودش رو به نمایش گذاشته ..

متاسفانه هنوز فرهنگ ما خلا های زیادی داره که زمان میبره تا رفع بشه هرکس باید از خودش و خانوادش شروع کنه

عذر میخوام میپرسم

برعکس این موضوع هم هست ؟حس میکنم خیلی کمتره

کسی که جسما خانمه اما روحیه اش مردونه اس؟

به اونا چی میگن؟

خوشحالم که نظرت اینه میخواستم بگم دنبال جراحی نرو لطفا ترسیدم ناراحت بشی توی ایران به راحتی این عم ...

بنظر من زن بودن فقط جسم نیست زن بودن در اصل یک احساس قدرتمند برای همه چیزه اینا که میگن جراحی ناخودآگاه دارن زن بودنشون رو فقط تو یک جسم زیبا در خدمت جامعه میبینن البته نظر منه

من یک ترنسم 
عذر میخوام میپرسم برعکس این موضوع هم هست ؟حس میکنم خیلی کمتره کسی که جسما خانمه اما روحیه اش مردون ...

هردو ترنس هستن عزیزم

استارتر ترنس ام تو اف

اون یکیا ترنس اف تو ام

(    )
من خودمم قبلا میدیدم تو خیابون راهمو کج میکردم یا برام جالب بود که چرا خوب قبلا خیلی کم بود الان زیا ...

ترنس ها حد کمی از جوامع و جمعیت ها مردم هستن تو کل دنیا ولی تو ایران متاسفانه چیزی که مد میشه شورش درمیاد اینقدر کورکورانه ازش تقلید میشه در حالیکه ترنس واقعی فاسد نیست 

من یک ترنسم 
در ضمن ممنون ک صدام کردی پری جان ❤😘

فدای تووووو😘😘

برای خودم تاپیک جالبی بود واسه همین صدات کردم عزیزم

استارتر آرزو میکنم انقدر علم پیشرفت کنه تا به اونچه که میخوای برسی هم شما و همه اونایی که مثل شما هستن

خیلی خوشحال شدم از هم صحبتی باهاتون

هیچوقت مسخره نمیکنم و باهاشون مشکلی ندارم انسان و حق زندگی دارن  ولی قبول کن بعضیا رفتاراشون م ...

خیلیا چه مرد چه زن رفتارشان مناسب نیست دلیل نمیشه بگیم همه زنا و مردا بدن

من یک ترنسم 
عذر میخوام میپرسم برعکس این موضوع هم هست ؟حس میکنم خیلی کمتره کسی که جسما خانمه اما روحیه اش مردون ...

کم نیستن گلم فقط کمتر دیده میشن. معمولا به خانومی که تمایل به استایل مردونه داشته باشه تو دور و برمون کمتر توجه میکنیم تا برعکسش